DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Havalimanı’nın aydınlatma kontrolü Günsan’da

    İstanbul Havalimanı’nın aydınlatma kontrolü Günsan’da
    Türkiye’nin en önemli projesi İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. 29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen, 7 Nisan’da tam kapasite çalışmaya başlayacak yeni havalimanında Günsan; Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak. Günsan’ın Yeni Havalimanı’nın aydınlatma güvenliği için yaklaşık 1 milyon TL değerinde 100 bin adede yakın ürün kullandı.
    Dünyanın sıfırdan yapılan tek çatı altındaki en büyük havalimanı olan İstanbul Havalimanı, dünya kamuoyunda ses getiren projeler arasında yerini aldı. İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatma kontrolünü üstlenen anahtar ve priz sektörünün önde gelen firmalarından Günsan, önümüzdeki dönemde de İstanbul Havalimanı’nın çözüm ortağı olmaya devam etmeyi planlıyor.
    Eqona model anahtar ve priz ürünleri
    Günsan’ın anahtar ve priz ürünleri ile İstanbul Havalimanı projesinde olmaktan büyük mutluluk duydukları belirten Günsan Elektrik Pazarlama Direktörü Alişan Çapan; “Türkiye ekonomisi ve imajına katkı sağlayan bu proje bizim için oldukça önemli. 200 milyon yolcu kapasitesine sahip yeni havalimanımızı 100 bin adede yakın Eqona model anahtar ve priz ürünlerimizle aydınlatıyoruz. Yeni etaplarla birlikte önümüzdeki dönemde de İstanbul Havalimanının çözüm ortağı olmaya devam etmeyi planlıyoruz.”
    Yurtiçine yayılan geniş bayi ağı ve 50’den fazla ülkeye yaptığı ihracat ile sektörde güçlü bir konumda yer alan Günsan, farklı yaşam alanlarında herkes için güvenli, kullanımı kolay, estetik ve yenilikçi elektrik ürünleri ile öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı projesinin yanı sıra Bursa, Adana, Yozgat ve Elazığ şehir hastaneleri başta olmak üzere birçok kamu projesi ve prestijli konut projelerinde de ürünleriyle yer alıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.