DOLAR 32,561
EURO 34,885
ALTIN 2429,198
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul İtfaiyesi ‘Dünya Ultimate (En Sıkı) İtfaiyeci’ ödülünü kazandı.

    İstanbul İtfaiyesi ‘Dünya Ultimate (En Sıkı) İtfaiyeci’ ödülünü kazandı.
    13.08.2017
    A+
    A-

    İstanbul İtfaiyesi Ultimate takımı Amerika Los Angeles’ta düzenlenen, 65 ülke ve 10 binden fazla sporcunun katıldığı 2017 Polis ve İtfaiye Oyunları’nda +35 yaş kategorisinde takım halinde tüm rakiplerini geride bırakıp dünya şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

    Ultimate yarışları dünyadaki tüm itfaiyelerin en popüler yarışması olup, dayanıklılık, hız, güç gibi birçok beceri gerektiren bir spor dalıdır. Şampiyon takımımızın ardından, 2.liği Çek Cumhuriyeti İtfaiyesi, 3.lüğü ise Amerika, Norveç ve Almanya İtfaiye takım karmasından oluşan ekip oldu.

    İstanbul İtfaiyesi takım şampiyonluğunun ardından bireysel olarak ülkemizi ultimate yarışlarında temsil eden Yasin BİLMEZ’de, +35 yaş kategorisinde dünya şampiyonu olarak altın madalya kazandı.
    Yasin BİLMEZ 2016 yılında da İspanya’da yapılan Avrupa Polis ve İtfaiye Oyunları’nda da altın madalya alarak en sıkı itfaiyeci olmuştu.

    Avrupa şampiyonluğunun ardından, dünya şampiyonasında da altın madalyaya hak kazanan İstanbul İtfaiyesi’nden Yasin BİLMEZ, başarısının çıtasını daha da yükselterek milli gururumuz oldu.
    Yarışmaların 5.günün de Bench Press’te yarışan İstanbul İtfaiyesi, 2 altın ve 1 gümüş madalya daha kazandı.

    Madalya Kazanan Sporcularımız

    Ultimate (Takım) – Altın Yasin BİLMEZ, Nurettin ÜNAL, Ramazan ALPUL, Ersan SOYDAN
    Ultimate (Bireysel) – Altın Yasin BİLMEZ
    Bench Press 59 kg. – Altın Halit PINAR
    Bench Press 66 kg. – Altın Şükrü AKYILDIZ
    Bench Press 74 kg. – Bronz Nurettin ERTEKİN

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.