DOLAR 32,5875
EURO 34,8386
ALTIN 2493,757
BIST 9668,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Kayaşehir’de 605 konut için TOKİ’ye 8 bin başvuru

    İstanbul Kayaşehir’de 605 konut için TOKİ’ye 8 bin başvuru
    08.04.2018
    A+
    A-

    TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir’de satışa sunulan 605 konuta bir hafta içinde 8 bin başvuru yapıldı.
    TOKİ Başkanı Ergün Turan “İstanbul Kayaşehir’de orta gelir grubu için satışa sunduğumuz 605 sosyal konutumuza, müracaatların başladığı ilk bir haftada yaklaşık 8 bin başvuru geldi. Satışa sunulan 605 konutun fiyatı 160 bin liradan, taksitleri ise 677 liradan başlıyor. Konutlarımızın satış işlemleri yüzde 25 peşinat bedeli, 120 ay vade ve yüzde 40 peşinat bedeli ile 144 ay vade seçenekleri ile gerçekleştirilecek. Vatandaşlarımız örnek daireleri gezerek tanıtım ofisimizden bilgi alabilirler. TOKİ olarak bugüne kadar hiç konut sahibi olmamış, konut almakta zorlanan vatandaşlarımızı kira öder gibi konut sahibi yapmak birinci hedefimiz” dedi.
    Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar başvurularını 11 Nisan’a kadar ilgili kamu bankasına yapması gerekiyor. Başvuruların tamamlanmasından sonra 25 Nisan’da yapılacak kura çekimiyle konut sahibi olacak vatandaşlar belirlenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.