DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’un dünyaya açılan yeni kapısı Galataport’un yalıtımına ODE imzası

    İstanbul’un dünyaya açılan yeni kapısı Galataport’un yalıtımına ODE imzası

    Türkiye’nin dünyaya denizden açılan yeni kapısı Galataport İstanbul’un yalıtımında ODE ürünleri tercih edildi. ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, bir dünya markası olma hedefiyle ilerlerken Galataport gibi tüm dünyadan konukların ağırlanacağı, turizme yeni bir soluk getirecek marka bir projede ODE ürünlerinin kullanılmasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

    Faaliyetlerini küresel bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE Yalıtım’ın ürünleri, 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanan Galataport projesinde tercih edildi. Tamamlandığında yılda 7 milyonu yabancı turist, 25 milyon ziyaretçiyi ağırlaması öngörülen Galataport İstanbul’un teknik yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı. Türkiye’de ve dünyanın değişik noktalarında önemli projelerde tercih edilen ve 5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihracat yapan ODE, yer aldığı prestijli proje sayısını önümüzdeki süreçte artırmayı hedefliyor.

    Ceylin Akdemir: “Yer aldığımız prestijli projelerin sayısı artacak”

    ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, ürünlerinin tüm dünyadan konukların ağırlanacağı Galataport gibi İstanbul’un turizmine yeni bir soluk getirecek marka bir projede kullanılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. ODE olarak su, ısı, ses ve yangın yalıtımı gruplarında, toplam 4 bin üründen oluşan ürün gamına sahip olduklarını ifade eden Akdemir, şöyle devam etti: “5 kıtada 70’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren ODE Yalıtım, halihazırda Türkiye’de ve dünyada önemli projelerde tercih edilen bir marka ve önümüzdeki süreçte ODE olarak yer aldığımız prestijli proje sayısını hızla artırmayı planlıyoruz. Bu çerçevede teknik altyapımızı en üst seviyeye çıkartırken projeye özel ürün seçimi, detaylı sistem çözümleri, uygulama öncesi ve sonrası süpervizörlük hizmetleri, dokümantasyon gibi hizmet yaklaşımları da geliştiriyoruz”

     

    Galataport’ta kullanılan ODE ürünleri hakkında bilgi veren Ceylin Akdemir, şunları söyledi: “Galataport İstanbul projesinin teknik yalıtımı için R-flex elastomerik kauçuk köpüğü, Starflex cam yünü boru ve klima levhası ile Rockflex taş yünü levha kullanıldı. Projenin tüm bloklarının ısıtılması ve soğutulması için kullanılan boru tesisatlarının yalıtımında ODE ürünleri tercih edildi.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.