DOLAR 32,5576
EURO 34,6886
ALTIN 2492,745
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’un merkezinde dünyanın önde gelen şirketleri ile aynı çatı altında olma fırsatı

    İstanbul’un merkezinde dünyanın önde gelen şirketleri ile aynı çatı altında olma fırsatı
    25.11.2019
    A+
    A-

    Tüm dünyada giderek daha fazla çalışanın tercih ettiği ‘co-working’ alanları Türkiye’de de hızla yayılıyor.Hazır ofis ve ortak çalışma alanı fikirlerinin dünyadaki mucidi Servcorp, İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından olan Nişantaşı’nda bulunan co-working alanlarıyla prestijli bir adresi; hızlı ve yüksek güvenli internet seçeneğiyle çalışanlara sunuyor. 60 bini aşkın müşterisiyle dev bir iş çevresi de sunan Servcorp, fikir üreticilerinin yatırımcılarla buluşabileceği bir ekosistem sağlıyor.

    Dünyada her yıl giderek daha fazla çalışan ‘Co-working’ alanlarını tercih ediyor. Paylaşımlı ofis anlamına gelen Co-working alanlar hem düşük bütçelerle sürdürülebilir olması, hem de farklı iş çevrelerinden insanların aynı yerde çalışmasıyla pek çok avantajı beraberinde getiriyor. 1978 yılında ofisinin masraflarını paylaşmak isteyen Alf Moufarrige’nin ortaya attığı hazır ofis ve ortak çalışma alanı fikri, günümüzde milyonlarca çalışanı cezbediyor. Moufarrige’nın kurduğu Servcorp bugün 23 ülke ve 54 şehirde 60 binin üzerinde çalışana ofis hizmeti sunuyor.

    PAYLAŞIMLI OFİSLER DAHA UCUZ

    İstanbul’un en prestijli merkezlerinden sayılan Nişantaşı’nda bir ofis sahibi olmanın sağladığı avantajları yüzde 40 daha hesaplı şekilde çalışanlara sunan Servcorp, Nişantaşı’nın kült yapılarından olan Orjin’deki ofisinde, hızlı ve yüksek güvenlikli interneti, işinizi daima destekleyen çift dil konuşabilen ekibi, ücretsiz premium kahve çeşitleri ile paylaşımlı ofislerin tüm avantajlarını bir arada bulunduruyor.

    DEV BİR AİLENİN PARÇASI OLUN

    Farklı firmaların, freelancer’ların ya da start-up’ların tercih ettiği paylaşımlı ofisler birlikte çalışma ortamı sunarak ‘ortak fikirlerin’ üretilebildiği bir forum ortamı da oluşturuyor. Hazır ofis sektörünün en büyük oyuncularından Servcorp’un dünyanın dört bir yanından 60 binin üzerindeki müşterisi, birbirilerine fikir danışarak çalışabiliyor. İş ağını güçlendirmek için düzenlenen çeşitli etkinliklerle de dünyayı ofislerine taşıyan Servcorp ailesi, fikir sahibi insanların, yatırımcılarla bir araya gelebileceği mükemmel ortamı sağlıyor.

    ‘ESNEK ÇALIŞMA ALANLARI HIZLA GELİŞEN BİR EKOSİSTEM’

    Servcorp Türkiye Direktörü Damla Özgönül paylaşımlı ofislerin avantajlarını, “Esnek çalışma alanlarının hızla gelişen bir ekosistem, paylaşım ekonomisinin getirdiği yeni trend co-working sistemine zemin hazırlıyor. Kafe ve home ofislerde başlayan serüven paylaşımlı ofislerle yerini buluyor.Serbest ya da bir kurum bünyesinde çalışan, küçük ve büyük şirketler sıklıkla co-working alanları kullanıyor. Servcorp olarak sunduğumuz global ağ sayesinde giderek daha fazla start-up ofis sağlayıcısı olarak bizi tercih ediyor” ifadeleriyle anlattı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.