DOLAR 32,5605
EURO 34,9894
ALTIN 2421,79
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’un merkezinde havuz keyfi

    İstanbul’un merkezinde havuz keyfi
    05.07.2018
    A+
    A-

    Wyndham Grand İstanbul Levent, şehrin büyüleyici manzarasıyla açık yüzme havuzunu birleştirerek misafirlerine eşsiz bir yaz keyfi sunuyor.

     İstanbul’un muhteşem manzarasına 360 derece hakim Wyndham Grand İstanbul Levent, Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi bünyesinde sunduğu açık havuzuyla yaz boyunca misafirlerine şehrin merkezinde ayrıcalıklı bir tatil keyfi yaşatıyor.

    Yarı olimpik açık havuzuyla birinci sınıf hizmet sunan Wyndham Grand İstanbul Levent, Partly Cloudy Cafe Pool Bar ile de sıcak yaz günlerinde serinlemek isteyen misafirlerine hizmet veriyor. Açık havuz için giriş yapan misafirler gün boyunca Qualitasspa Sağlık Yaşam Merkezindeki sauna, hamam ve kapalı havuz gibi hizmet ve özel alanlardan ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

    Çocuklara özel mini havuz…

    Miniklerin güvenliğini göz önünde bulundurarak 40 cm derinliğe sahip özel çocuk havuzu da bulunduran Wyndham Grand İstanbul Levent, yaz sıcaklarında ebeveynlere çocuklarıyla birlikte serinletici ve keyifli bir gün sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.