DOLAR 32,5865
EURO 34,8071
ALTIN 2504,642
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul’un tatil yörelerini aratmayan cazibe merkezi: Ataköy Marina  

    İstanbul’un tatil yörelerini aratmayan cazibe merkezi: Ataköy Marina  
    09.05.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un Avrupa kıyısında, Marmara Denizi’ne açıldığı noktada yer alan, 5 “Altın Çıpa” ödüllü ilk marinası Ataköy Marina, içerisinde bulunan lezzet noktaları ve tatil yörelerini hissettiren yapısıyla seçkin misafirlerini ağırlıyor.

    Türkiye’nin en prestijli marinaları arasında yer alan Ataköy Marina; İstanbul’un karmaşasından uzakta benzersiz bir konumda bulunuyor.

    Oteli, alışveriş merkezi, kafeleri ile tatil yörelerini aratmayan bir cazibe merkezi olan Ataköy Marina, müşteri kitlesiyle 24 saat yaşayan bir yer olarak biliniyor. Ataköy Marina’da, özellikle bahar ve yaz aylarında, deniz kokusu eşliğinde muhteşem gün batışını izlemenin tadına doyum olmuyor.

    Ataköy Marina içerisinde yer alan Ataköy Marina Park; tercih edilen gözde sosyal yaşam merkezi olarak hizmet veriyor. Her ihtiyaca ve zevke yönelik yiyecek içecek mekanları, eğlence-yaşam alanları ve denize sıfır konumuyla Türkiye’nin en benzersiz sosyalleşme alanları arasında yer alan Marina Park, kentin vazgeçilemeyen buluşma noktası oluyor.

    Ataköy Marina’nın hemen yanıbaşında Türkiye’yi modern alışveriş kavramıyla tanıştıran ilk büyük alışveriş merkezi Galleria yer alıyor.  Ulusal ve uluslararası birçok yeni marka ile alışveriş keyfi fırsatı sunan Galleria;  özellikle dış mekanda yer alan cafe ve restaurantlarıyla İstanbul’un her noktasından ziyaretçi kitlesine ev sahipliği yapıyor.

    Ataköy Marina Park’ın Lezzet Durakları

    Nossa Costa & By Balıkçı

    Nossa Costa, Ataköy Marina’da, deniz ve iyot kokusunu en derin hissedeceğiniz bir konuma sahip. Denizin üzerinde 360 derece, deniz ile iç içe mükemmel bir manzaraya sahip Nossa Costa, leziz yemeklerin adresi olurken, özel davetler ve organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor.

    Nossa Costa’da balık keyfinin tadılacağı By Balıkçı, zengin deniz mahsulleri menüsü, geleneksel Levanten ve Rum mutfaklarından seçkin örnekler ile misafirlerini ağırlıyor.

    Papalina Balık Restaurant

    Dünyada sadece Ayvalık Cunda Adası civarında yetişen Papalina balığını tatmak için oralara kadar gitmenize artık gerek yok. Çünkü adını bu balıktan alan mekan her sene Temmuz ve Ekim ayları arasında çıkan Papalina balığını İstanbullulara günlük ve taze olarak getirip sunuyor.

     

     

    Puppa Brasserie

    Marina’nın neşeli mekanı Puppa, Ataköy Marina’da Akdeniz mutfağı ve bar konseptiyle hizmet vermeye devam ediyor. Kaliteli servis ve İtalyan lezzetlerini istikrarlı bir şekilde sunan Puppa, aynı zamanda bar mönüsü ve kokteylleriyle de iddalı. Özgün mekan tasarımı ve konseptiyle kısa sürede iş ve spor dünyasının ünlü isimlerinin buluşma noktası haline gelen Puppa Marina’nın en gözde isimleri arasında yer alıyor

    Menteş Kokoreç

    Türk damak tadında önemli bir yeri olan kokorecin Bakırköy’deki yeni adresi açıldı. İstanbul Deniz Otobüsü Bakırköy İskelesi’nin yanında yer alan KOKOREÇbyMENTEŞ, yeni lezzet durağı olacak.

    Happy Moons

    Lüks kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayarak dünya markası olma misyonuyla yola devam eden Happy Moons, zengin menüsüyle Ataköy Marina’nın ve Galleria’nın en dikkat çeken trend mekanları arasında yer almaya devam ediyor.

    Namlı Kebap & Steakhouse

    Ataköy Marina Park içerisinde yer alan Namlı Kebap & Steakhouse, sizlere daha önce tatmadığınız lezzette kebap deneyimi yaşatıyor.

    Big Mamma’s

    Ataköy Marina’da bulunan Big Mamma’s lezzet dolu çeşit çeşit kahvaltılıklara sahip. Burada yapacağınız kahvaltı, güne zinde başlamanızı sağlıyor.

    Ataköy Galleria AVM’nin Lezzet Durakları

    Köşebaşı

    Geleneksel lezzetleri modern sunumuyla birleştiren Köşebaşı Galleria, müdavimlerine ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

    Saray Muhallebicisi,

    Saray Muhallebicisi %100 manda sütünden yapılan günlük tatlıları ve geniş menüsü ile Galleria Ataköy’de farklı lezzet seçenekleri sunmaya devam ediyor.

    İkbal Restoran

    Galleria AVM’de 2014 yılında açılan İkbal Restoranı kahvaltı alternatifleri, et ürünleri ve sulu yemek menüsü ile müdavimlerini bekliyor.

    Cook Shop

    Dünya mutfaklarından farklı lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz mekan kahvaltıdan ara öğüne, beş çayı keyfinden akşam yemeğine kadar günün her saati ziyaretçilerini ağırlıyor.

     

     

    Bursa Kebap Evi

    Bursa’nın meşhur İskender kebabını, aslına sadık kalarak lezzet severlerle buluşturan Bursa Kebap Evi konuklarına farklı lezzetler sunmaya devam ediyor.

    Bay Aşçı

    Bayaşçı Ev Yemekleri, Ataköy Galleria AVM’de ev yemekleri ve Türk mutfağı alanındaki zengin menüsüyle hizmet veriyor.

    The Food Clan

    Unutulmaz anıları ve lezzetleri paylaşacağınız kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz oyunun kurallarını değiştirmeyi sevenlerin adresi The Food Clan Galleria AVM’de lezzet severleri bekliyor.

    Galleria AVM’de bunun yanı sıra  Suna’s, Özsüt, KFC, Starbucks Coffee ve Burger King yer almaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.