DOLAR 32,5501
EURO 34,8467
ALTIN 2423,662
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İster dondurucu ister soğutucu olarak kullanılan Arçelik dondurucularda indirim zamanı

    İster dondurucu ister soğutucu olarak kullanılan Arçelik dondurucularda indirim zamanı
    11.08.2017
    A+
    A-

    Arçelik, tek tuşla ister dondurucu ister soğutucu olarak kullanılan joker özelliğine sahip derin dondurucuları tüketicilerin beğenisine sunuyor.

    Derin dondurucu pazarının öncü markalarından Arçelik, teknolojik üstünlüğü ile yiyecekleri uzun süre taze tutan yeni ürünlerini avantajlı seçeneklerle sunuyor. Tek tuşla ister dondurucu ister soğutucu olarak kullanılan joker özelliğine sahip derin dondurucular Arçelik bayilerinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

    Arçelik 2071 DY joker özellikli dikey derin dondurucu, 290 litrelik iç hacmi, 5 çekmece ve 2 bölmesiyle geniş bir kullanım alanı sunuyor. Daha hızlı ve dengeli soğutma konusunda uzman olan “No Frost” dondurucuA+ enerji sınıfında bulunuyor ve dokunmatik ekranı sayesinde kolay kullanım imkânına sahip. Teknolojisiyle sıcaklık değişimine duyarlı olan yeni derin dondurucu, elektrik kesintilerini kaydederek tüketiciyi bilgilendiriyor.

    2315 A+ D üstten kapaklı joker özellikli derin dondurucu, 315 litrelik iç hacmi, yiyecek saklama sepetleri ve dondurucu bölme seperatörleri ile dikkat çekiyor. A+ enerji sınıfında yer alan ürünün ayarlanabilir termostatı, iç aydınlatması ve kapak kilidi bulunuyor.

    2104 A+ D üstten kapaklı derin dondurucu ise 103 litrelik iç hacmi, ayarlanabilir termostatı ve yiyecek saklama sepeti ile öne çıkıyor. A+ enerji sınıfında yer alan ürün evinizde tasarruf sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.