DOLAR 32,5822
EURO 34,7981
ALTIN 2508,202
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstikbal’in Edirne mağazası hizmete girdi

    İstikbal’in Edirne mağazası hizmete girdi
    25.05.2017
    A+
    A-

    Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, İstikbal’in Edirne mağazasının açılışında çarpıcı açıklamalar yaptı, hedeflerini “Dünyanın en büyük 3 mobilya üreticisinden biri olmak” diye açıkladı.

    Her geçen gün gücüne güç katan ve özellikle istihdam sağlama konusunda dünya devlerini geride bırakan Boydak Holding kuruluşu İstikbal Mobilya’nın 647. mağazası Edirne’de açıldı. Tan Mobilya adıyla hizmete giren 1400 metre kare büyüklüğündeki mağazasının açılışına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, bölge anabayisi Orpaş A.Ş. Genel Müdürü Orhan Başar, Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, İstikbal Marka Pazarlama Müdürü Mustafa Büyükkatırcı, Bayi Yapılandırma Müdürü Oğuzhan Severcan katıldı.

    Açılışta bir konuşma yapan Boydak Holding Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, öncelikle yaptığı yatırım nedeniyle Tan Mobilya sahibi İsmet İlktan’a teşekkür etti. Uyanık, şöyle devam etti:
    “Grubumuzun ilk hedefi Türkiye ekonomisine hizmet vermek ve güç katmaktır. Bu hedef doğrultusunda 13 bini direk, 100 bini dolaylı olmak üzere 113 bin istihdama ulaşmış bulunmaktayız. Grubumuzun büyük potansiyeli ile birlikte en büyük hedefi dünyanın en büyük 3 mobilya üreticisinden biri olmaktır. Bu hedef doğrultusunda çok çalışacak, ülkemizin ekonomisine güç katacak, istihdamı daha da artıracağız.”

    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise “İstikbal milletimizin güvendiği bir markadır. Bu marka adı altında böylesine güzel bir mağazayı Edirne halkının hizmetine sunan İsmet İlktan beye teşekkür ediyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.