DOLAR 32,3108
EURO 35,0648
ALTIN 2278,527
BIST 9017,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstiklal Vans Avrupa’nın En Çok Büyüyen Mağazası seçildi

    İstiklal Vans Avrupa’nın En Çok Büyüyen Mağazası seçildi
    10.04.2019
    A+
    A-

    Dünya markası Vans Avrupa’nın dört yanında 230 katılımcı ile Malta’da Vans Perakende Liderler Zirvesi düzenledi. 14 ülkeden 70’in üzerinde Vans mağazasının “En Çok Büyüme Gösteren Mağaza” ünvanı için yarıştığı zirvede ödülü, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Türkiye Vans mağazası kazandı.

    Aralarında Vans markası kurucuları Van Doren ailesinin de yer aldığı Avrupa’nın dört bir yanından gelen 230 katılımcı, Malta’da düzenlenen Vans Perakende Liderler Zirvesi’nde bir araya geldi. Zirvede 14 ülkede 70’in üzerinde Vans mağazasının büyüme potansiyeli değerlendirildi. O&O kategorisinde “en çok büyüme gösteren mağaza” ünvanı için kıyasıya yarışan mağazalar arasından İstanbul İstiklal Vans Mağazası ödülün sahibi oldu.

    Geçen yıl yapılan Vans Perakende Liderler Zirvesi’nde Vans YalıSpor bayisi tarafından işletilen Akasya Vans mağazası Avrupa’nın en çok büyüyen mağazası ödülünü kazanmıştı. Türkiye’deki Vans mağazalarının iki yıldır üst üste almış oldukları ödüller, dünya markası Vans için Türkiye’nin önemini bir kez daha kanıtlamış oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.