DOLAR 32,5313
EURO 34,9058
ALTIN 2425,192
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstMarina Alışveriş Merkezi’nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı

    İstMarina Alışveriş Merkezi’nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşandı
    01.11.2018
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunmaya devam ediyor.

    Anadolu Yakasının gözde alışveriş ve yaşam merkezi İstMarina, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Bayramı’nda da ziyaretçilerini sanatla buluşturmaya devam eden İstMarina AVM, bugüne özel düzenlediği piyano dinletisiyle unutulmaz anlar yaşattı. Cumhuriyet temalı eserlerin yer aldığı dinleti boyunca ziyaretçilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuldu.

    DÜNYACA ÜNLÜ “WORD OF DİNO” SERGİSİ İSTMARİNA’DA

    İstMarina Alışveriş Merkezi, çocukların hayal güçlerini geliştirmek ve eğlence dolu anlara sahne olmak amacıyla dinozor temalı dünyaca ünlü ‘World of Dino’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. Özel atölye çalışmalarının da yer aldığı sergi alanı minikleri hem eğlenmeye hem öğrenmeye davet ediyor. 26 Ekim’de başlayan ve 4 Kasım’a kadar devam edecek sergi ziyaretçilere ücretsiz olarak sunuluyor.

    GÖKHAN TEPE İSTMARİNA D&R’DA SEVENLERİYLE BULUŞTU

    Gökhan Tepe, geçtiğimiz Cumartesi D&R İstMarina’da gerçekleşen mini konser ve imza gününde sevenleriyle buluştu. Yaz 2018 albümü kapsamında gerçekleşen imza gününde Gökhan Tepe’nin sevenleri başarılı sanatçıyla hem hasret giderdi hem de şarkılar söyleyerek keyifli bir gün geçirdi. Yoğun ilgiyle karşılanan Gökhan Tepe, herkesin kalbine dokunan bestelerinden ”Beyaz” şarkısını da hayranlarıyla birlikte tek bir ağızdan söyleyerek büyük alkış aldı.

    İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında

    Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kartal sahilinde konumlanıyor. Türkiye’nin içinden hızlı tren geçecek ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 Milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.