DOLAR 32,5043
EURO 34,7518
ALTIN 2489,252
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstMarina AVM bu hafta sonu ziyaretçilerini eğlenceye doyuracak

    İstMarina AVM bu hafta sonu ziyaretçilerini eğlenceye doyuracak
    21.02.2019
    A+
    A-

    Moda, eğlence ve lezzeti denize nazır konumda sunan İstMarina Alışveriş Merkezi’nde eğlence devam ediyor. Sosyal ve kültürel aktiviteleri ile her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar sunan İstMarina AVM bu hafta sonu yine birbirinden eğlenceli etkinlikleri ziyaretçileriyle buluşturuyor.

    DÜNYACA ÜNLÜ ÇİZGİ DİZİ SONİC BOOM İSTMARİNA AVM’DE

    Dünyaca ünlü çizgi dizi Sonic Boom, 23- 24 Şubat tarihleri arasında İstMarina AVM’de minik hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Renkli kostümü ve kendine özgü dansı ile çocukların gönlüne taht kuran hızlı kirpi Sonic, iki gün boyunca 14:00/16:00/18:00 saatleri arasında 3 seans olarak gerçekleştirilecek şovda çocukları eğlenceye doyuracak.İstMarina AVM özel etkinlik alanında sunulacak gösteri sonunda ise çocuklar ünlü çizgi karakteri Sonic ile tanışma ve fotoğraf çektirme fırsatı yakalayacak. Unutulmaz bir hafta sonu yaşamaya hazırlanan çocuklar, heyecan dolu gösteriye ücretsiz katılabilecek.

    RENKLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI

    İstMarina Çocuk Kulübü ev sahipliğinde düzenlenecek atölye çalışmaları kapsamında İstMarina AVM’nin minik ziyaretçileri, birbirinden renkli atölyelerle adeta dünya turuna çıkacak. 23 Şubat Cumartesi, Boğa Maketi Atölyesi’nde İspanya’nın büyülü dünyası ile tanışacak olan çocuklar, 24 Şubat Pazar günü ise Japon Biblosu Magnet Atölyesi’nde Japon kültürüne ait ilginç figürlerin nasıl anlamlı objelere dönüştüğüne eşlik edecek. 14.00 – 17.00 saatleri arasında İstMarina Lezzet Limanı’nda gerçekleştirilecek atölye çalışmaları, çocuklara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak.

    HANDE YURDUMAKAN İLE ASTROLOJİ SOHBETLERİ

    Sevilen Astrolog Hande Yurdumakan 24 Şubat Pazar günü 15.00’de İstMarina AVM’de astroloji meraklıları ile buluşacak. Yeni yılda burcunuz ne vaat ediyor, tüm bir yıl boyunca gezegenler aile, iş, aşk ve sağlık yaşamınıza nasıl etki edecek? gibi konuların ele alınacağı etkinlikte Yurdumakan, ilişkilere ve astrolojiye dair merak edilen tüm soruları yanıtlayacak. Ziyaretçiler etkinlikte Yurdumakan ile birebir sohbet etme ve kişisel astroloji yorumlarını öğrenme fırsatı da yakalayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.