DOLAR 32,5022
EURO 34,9649
ALTIN 2431,661
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ISVEA 2018 banyo trendlerini açıkladı

    ISVEA 2018 banyo trendlerini açıkladı
    11.12.2017
    A+
    A-

    Banyo ürünleri tasarımlarıyla aldığı sayısız uluslararası ödüller ile dikkat çeken İtalyan ISVEA, 2018 banyo trendlerini açıkladı.

    Banyolarda hızla değişen dekorasyon anlayışı bu alanlar için heyecan uyandıracak birbirinden farklı tasarımları da beraberinde getiriyor. 2018’in banyolarının odağında özgün tasarımlar olacak. Özellikle sınırlı sayıda üretilen özel koleksiyonlar bu yılın banyolarına imza atacak. Teknoloji, her yaşam alanında olduğu gibi banyolarda da kullanıcıların hayatını kolaylaştıran pratik, kullanışlı ve hijyenik tasarımları beraberinde getirecek. Sadelikten vazgeçmeyenler için opak renkler bu yıl da favori olurken banyoları sıradanlıktan uzaklaştıracak metalik renkler de kullanıcıların ilk tercihleri arasında yerini alacak. İşte 2018’in banyo trendleri…

    Metalik şıklık

    Günümüz banyoları göz alıcı tasarımların birbiriyle yarıştığı birer yaşam alanına dönüştü. Banyolardaki bu değişim tercih edilen renklerde de farklılığı beraberinde getiriyor. Altın, gümüş gibi metalik renkler 2018 banyolarına imzasını atacak. Ruhu dinlendiren ve sadeliği ön planda tutan opak renkler de yine yılın trendleri arasında yerini alacak.

     

    Akılcı çözüm sunan tasarımlar

    Banyolarda  işlevselliği ve fonksiyonelliği bir arada sunan tasarımlar her yıl olduğu gibi bu yıl da banyoların gündeminde. Küçük hacimlerde büyük depolama alanları yaratan duvar modülleri, gizli aydınlatmalı aynalar, fonksiyonel tasarımlar banyolar için akılcı çözümler sunacak. Bunun yanı sıra banyoların boyut ve biçimlerine göre farklı kombinasyonlar yapma imkanı sunan tasarımlar da ön planda olacak.

    2018 banyolarının gündeminde dijital teknolojiler var

    Teknolojinin akıl almaz hızı banyolarda da birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Suyun sıcaklığını hesaplayan, klozetlerde su basıncı ve çıkışı sayesinde kişiye özel yıkama seçenekleri sunan ve böylece kusursuz hijyeni banyolara getiren dijital teknolojiler 2018 banyolarının vazgeçilmezi olacak.

     Lavabolarda “Monoblok” dönemi

    Banyolardaki lavabo tercihi çok önemli. Çünkü lavabolar, banyolar için görkemli bir atmosfer yaratmak için öncelikli tercihler arasında yer alıyor. 2018’de banyolarında fark yaratmak isteyenler için modern ve inovatif tasarım anlayışıyla hayata geçen monoblok lavabolar ön planda olacak.  Monoblok lavabolar estetik açıdan göz alıcı bir şıklık sunarken aynı zamanda banyolara modern bir hava da katacak.

     

    Depolama alanlarında yaratıcı tasarımlar

    Banyolardaki en önemli detaylardan biri de kullandığımız depolama alanları. Mekandan daha çok kazandıran ve daha ferah bir banyo deneyimi sunan tasarımlar 2018’in vazgeçilmezleri arasında. Banyolarında ekstra alana ihtiyaç duyan kullanıcılar için estetik görünümlü, yaratıcılığın ön planda olduğu tasarımlar göz dolduracak. Ünite içi çamaşır depolama işlevi gören tekerlekli puflar, duvara monte edilebilen makyaj üniteleri birkaç örnek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.