DOLAR 32,5101
EURO 34,9491
ALTIN 2434,69
BIST 9790,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ISVEA, stil sahibi banyolarıyla Unicera Fuarı’na damga vuracak

    ISVEA, stil sahibi banyolarıyla Unicera Fuarı’na damga vuracak
    19.01.2018
    A+
    A-

    Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya’nın lider markası ISVEA, stil sahibi yeni nesil tasarımları ile banyo modasını UNICERA Fuarı’na taşıyacak. Ödüllü banyo tasarımları ile birlikte ilk kez ISVEA markalı armatür serisi de görücüye çıkacak.

    27 Şubat – 3 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarından biri olan Unicera Fuarı, özgün tasarımların yanı sıra son teknoloji ile donatılmış ürünlere de tanıklık ediyor. Tasarım üssü olarak kabul edilen İtalya’nın lider markası ISVEA’nın bu yıl ki fuar konsepti ise “banyo modası”. 20’nin üzerinde farklı konsepte sahip 200’e yakın ürün sergileyecek olan ISVEA, ödüllü tasarımcı Sevil Acar imzası taşıyan yeni nesil banyo mobilyaları,  markanın CDO’su (Chief Design Officer) Ettore Giordano tarafından tasarlanmış ve ilk kez görücüye çıkacak olan armatür serisi ile fuara damgasını vuracak.

    ISVEA, modern banyo çözümlerine armatürü de ekledi

    ISVEA’nın İtalyan baş tasarımcısı Ettore Giordano tarafından tasarlanan Esse armatür serisi ile birlikte Coral ve Renon armatür serileri de ilk kez UNICERA Fuarı’nda sergilenecek. Yalın tasarımıyla dikkat çeken armatürler siyah, beyaz ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğinden oluşuyor. Aquaplus teknolojisine sahip bu armatürler son derece estetik görünüşünün yanı sıra dakikada 9 lt su tasarruf etmesi ile de ön plana çıkıyor.

    Geleceğin banyo modasını yansıtan 2 farklı seri

    ISVEA tasarımcılarından Sevil Acar imzası taşıyan Bei ve Covo banyo mobilyaları, önümüzdeki dönemin banyo modasını gözler önüne seriyor. Bei serisinde son zamanların trendi olan metal renkler kullanılırken; çapraz dolap ayakları banyoya farklı bir hava katıyor. Covo serisinde ise doğal ahşap kullanıldı. Gri, füme ve beyaz renklerde olan serinin farklılığı, alışıla gelmiş banyo mobilyalarının dışında ilginç raf ve aksesuar kullanımı.

    Tasarım ve teknoloji, estetik ve tasarruf birarada…

    ISVEA, özgün tasarımlarının yanı sıra kullandığı teknolojiler ile de dikkat çeken koleksiyonlara sahip. SmartFix teknolojisinden sonra  SmartFix Plus‘ı geliştiren ISVEA, üstten montaj imkanı sunarak hem kolay hem de estetik bir kurulum sağlıyor. Clearim teknolojisinden sonra geliştirilen Clearim Plus ise; daha steril bir klozetin yanı sıra estetik su çıkışı imkanı veriyor.

     

    Klozet sesinden rahatsız olmayın diye…

    ISVEA’nın %100 sızdırmazlık testinden geçen gömme rezervuarları UltraSlient teknolojisine sahip. Yani kullanıldığında su sesi ile rahatsız etmiyor, hatta duyulmuyor. sadece 16dB’de çalışan gömme rezervuarlar adeta bir fısıltı kadar sessiz. Gömme rezervuarları süsleyen paneller ise rengarenk. Moda olan opak metalik renklerde tasarlanmış Opus panel serisi, yine aynı renklerdeki ColorIsvea serisi ile kombin edilebiliyor.

    ISVEA, Unicera Fuarı 6. holde 6-D02 no’lu stantta yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.