DOLAR 32,5395
EURO 34,9858
ALTIN 2422,467
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsviçre saat efsanesinin ayrılmaz parçası bileğinizde ışıldasın!

    19.11.2018
    A+
    A-

    İsviçreli Victorinox Swis Army, saat endüstrisine sunduğu LED özellikli Night Vision ile merak uyandırıyor. Tasarımının yanı sıra LED aydınlatma ve LED fener özellikleri bulunan saat, kırmızı kayışı ve modern çizgileriyle erkeklerin sportif tarzına hitap ediyor.

    Erkeklerin en önemli aksesuarlarından biri olan saat, Victorinox Swiss Army ile yeni bir soluk kazanıyor.

    Her ayrıntıyı düşünen ince özellikleri ile dayanıklılık ve kaliteyi ürünlerinde yansıtan Victorinox Swiss Army, inovatif çalışmalar sonucu LED özellikli Night Vision’u erkeklerin beğenisine sundu.

    Victorinox Swiss Army’nin segmentindeki tek modeli Night Vision, LED aydınlatma sistemi ile karanlık ortamlarda kullanıcıya kolaylık sunuyor. Kadran aydınlatması kadar saat üzerinde bulunan LED fener, karanlıkta yönünüzü görmenizi sağlayacağı gibi acil durumlarda SOS mesajı da verebiliyor.

    Çelik kasa içinde Quartz makine ile üretilen saat 72 ay pil ömrüne sahip. 5 metreye kadar su geçirmeme özelliği bulunan Night Vision’un çelik kayış seçeneği ile birlikte kırmızı, lacivert, siyah ve yeşil renkli kauçuk kayış seçenekleri de sunuldu.

    Mall of İstanbul , Maltepe Piazza, Bursa Korupark’ta ki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr adresinde bulabileceğiniz Victorinox Swiss Army kauçuk kayışlı Night Vision satış fiyatı 5.290 TL’dir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.