DOLAR 32,5575
EURO 35,0112
ALTIN 2439,161
BIST 9769,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsviçre saati Victorinox yeni yılın en kusursuz hediyesi

    İsviçre saati Victorinox yeni yılın en kusursuz hediyesi
    17.12.2018
    A+
    A-

    Yükselen trend bicolor saatler ile yeni yılın ışıltısını üzerinizde taşıyın. Gold ile çeliğin mükemmel uyumu ve İsviçre hassasiyetiyle tasarlanan kadın saati yeni yıl hediyesi olarak şık bir alternatif sunuyor.

    İsviçre saati denildiğinde aklımıza gelen kaliteye bir de Victorinox tarzı ekleyin, işte size en göz alıcı hediye alternatifi; Victorinox Swiss Army’nin Alliance Small saat.

    Victorinox Swiss Army’nin Alliance Small, “bicolor saatler” gold ve çeliğin kusursuz uyumuyla bileğinde taşımayanları kıskandıracak kadar etkileyici bir tasarıma sahip.

    Yansıma yapmayan safir kristal cam sayesinde kolay kullanım sağlayan Victorinox saat ile günün her saati stilinizle uyum yakalayacaksınız. Yeni yılda zarif bir hediye seçeneği olan saat ile hediye edeceğiniz kişi günün her saati uyumu yakalayarak spor-şıklığını her an yansıtabilecek.

    Saat dünyasına farklı bir boyut kazandıran Victorinox Swiss Army Alliance Small Saati, Mall Of İstanbul Avm, Maltepe Piazza Avm ve Bursa Korupark Avm’lerinde bulunan Hobix mağazalarından ve seçkin saat bayilerinden satın alabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.