DOLAR 32,3296
EURO 35,0452
ALTIN 2280,822
BIST 8995,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İsviçre seyahati kazanmak için bir tahmin yeter: Durma. Şansını dene

    İsviçre seyahati kazanmak için bir tahmin yeter: Durma. Şansını dene
    25.09.2018
    A+
    A-

    İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, takipçileri için çok özel bir yarışma düzenliyor. Geberit, 2018 mottosu olan ‘Güvenilir bir ortakla yalnız değilsin’ çerçevesinde çektiği kısa filmde hangi Geberit ürünü kullanıldığını bilen bir şanslı kişiye, çift kişilik İsviçre tatili hediye ediyor.

    Modern mimarinin banyolardaki yansıması Geberit, takipçileri için “Güvenilir bir ortakla yalnız değilsin” adlı online bir yarışmaya imza atıyor.

    Yarışma kapsamında Geberit, 2018 mottosu olan ‘Güvenilir bir ortakla yalnız değilsin’ çerçevesinde çektiği kısa filmde hangi Geberit ürünü kullanıldığını bilen bir şanslı kişiye çift kişilik İsviçre seyahati hediye ediyor. Yarışmaya katılarak ikinci olan kişi Geberit’ten Apple iPad, üçüncü şanslı kişi ise 100 Euro değerinde hediye sepeti kazanma şansı yakalıyor.

    Yarışma için son gün 30 Eylül 2018

    Katılımcıların kampanyaya katılmak için tek yapması gereken; 30 Eylül 2018 tarihine kadar www. geberit. com.tr/guvenilir-ortak web sayfalarına girerek soruyu doğru tahmin etmek.

    İsviçre tatili, Apple iPad, 100 Euro değerinde hediye sepeti kazanan talihli isimler, Geberit International Sales AG tarafından İsviçre’de yapılacak çekilişle Kasım ayında belli olacak ve birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.