DOLAR 32,5587
EURO 34,7129
ALTIN 2490,836
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İtalya’da inovasyon rüzgarları Muratbey ile esecek

    İtalya’da inovasyon rüzgarları Muratbey ile esecek
    03.05.2019
    A+
    A-

    İnovatif çalışmalarıyla ülkemizde ve dünyada peynir anlayışına yön veren Muratbey, 06 – 09 Mayıs 2019 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek olan “TuttoFood Fuarı”na katılım sağlayacak. Lezzetli peynirlerini dünyanın önde gelen sektör temsilcileriyle buluşturacak olan Muratbey, fuarda yeni ve benzersiz ürünlerini de dünyaya tanıtacak.

     

    Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen peynir üreticilerinden Muratbey, ürünlerini dünyanın en önemli gıda fuarlarında vitrine çıkarmaya devam ediyor. Şubat ayında Dubai’de yapılan Gulfood Fuarı’na inovatif ürünleriyle damga vuran Muratbey, geniş ürün gamını bu kez İtalya’nın Milano kentinde yapılacak olan “TuttoFood Fuarı”nda sergileyecek. İki yılda bir gerçekleşen fuara 2017 yılında 50 ülkeden 30 binin üzerinde katılım sağlanmıştı.

     

    ‘‘Benzersiz ürünlerimizi bütün dünya ile buluşturuyoruz”
    TuttoFood Fuarı kapsamında inovatif ürünlerini dünya pazarlarına sunacaklarını belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, “TuttoFood, dünyanın en büyük gıda fuarları arasında bulunuyor. Burada sektör temsilcileriyle ikili ilişkiler kurarak sağlam iş birlikleri yapmayı hedefliyoruz. Bu yıl TuttoFood Fuarı’nda dünya sofralarının vazgeçilmezi Burgu, Topi, Sürmeli, Anadolu Lezzetleri gibi ürünlerimizle yerimizi alacağız. Ayrıca yine dünyada tek ve ilk olan yeni D vitamini ile zenginleştirilmiş ürünlerimizin de Avrupa lansmanını bu fuarda yapıyor olacağız. TuttoFood Fuarı’nın peynirleri ile ünlü İtalya’da yapılıyor olması bizim için ayrıca önem taşıyor. Yenilikçi yaklaşımımızla ürettiğimiz, benzeri olmayan peynirlerimiz ile katılımcılara farklı lezzetler ve sağlıklı yaşam için vazgeçilmez ürünler sunacağız” dedi.

    “2019’da ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz”

    Geçtiğimiz yıldan itibaren ihracat kapasitelerini arttırmak için çalışmalar yaptıklarını belirten Erol “Amerika, Avrupa Birliği Ülkeleri, Uzak Doğu, Balkan ülkeleri, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler gibi dünyanın birçok ülkesini lezzetli peynirlerimizle buluşturuyoruz. İhracat çalışmalarımızda global fuarlar ayrı bir önem taşıyor. Bunun katkısını görmekteyiz. Örneğin; katılım sağladığımız global fuarlar sonucunda Güney Kore’ye de ürünlerimizi göndermeyi başardık. İhracatta büyüme hedeflerimiz doğrultusunda TuttoFood Fuarı’nda da doğru bağlantılar kurarak ve ikili ilişkilerimizi geliştirerek yıl sonuna kadar daha fazla ülkeye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

    Yurt dışı pazarlama faaliyetlerine yönelik dijital çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol “Yurt dışında markalaşma ve globalleşme stratejilerimiz kapsamında uluslararası sosyal medya hesapları oluşturduk. Bu hesaplar üzerinden yaptığımız paylaşımlarla tüm dünyadaki Muratbey sevenlerle sürekli etkileşim halindeyiz. Sosyal medya hesaplarımız sayesinde tüketicilerimizle bağ kuruyoruz. Türkiye’nin milli bir markası olarak gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarla ihracat payımızı artırmayı ve ülke ekonomisine katkımızı yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.