DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İtalyan ISVEA’ya tasarım dalında yeni bir ödül daha

    İtalyan ISVEA’ya tasarım dalında yeni bir ödül daha
    05.05.2017
    A+
    A-
    Özgün tasarımları ile dikkat çeken İtalyan ISVEA, banyolardaki estetik anlayışına farklı bir yorum getiren “Cappitone” serisi ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award ödülüne layık görüldü.
    Tüm dünyada en iyi tasarım ve tasarımcıları öne çıkarmak için düzenlenen A’Design Award’da, özgün tasarımları ile birçok kez ödüle layık görülen ISVEA, bu yıl da İtalya’dan ödülle döndü. Cappitone serisi lavabolar ile bronz ödül kazanan İtalyan ISVEA, tasarım dalındaki toplam ödül sayısını 20’ye çıkardı.
    Alışılmışın dışında bir tasarım
    Cappitone, ISVEA’nın ödüllü tasarımlarına imza atan Genesis Research&Design tarafından tasarlandı. Özel ve ayrıcalıklı bir banyoya sahip olmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday Cappitone lavabo tasarımı, ilhamını İtalya’nın önemli simgelerinden Collosseum’un önden görünüşünden alıyor.  Özel deseni ve farklı renk alternatifleri ile estetik banyolar sunmayı amaçlayan Cappitone lavabolar, sütun ayaklı ve tezgah üstü seçenekleriyle her banyo ile mükemmel uyum sağlayan çok özel alternatifler sunuyor. Beyaz, platin/beyaz, altın/beyaz, altın/vizon, platin/siyah, beyaz/siyah, altın/siyah ve kırmızı/siyah olarak farklı renk kombinleri ile 12 ayrı seçenekte sunulan Cappitone serisi lavabolar, banyolara şıklığın yanı sıra modern bir görünüm de kazandırıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.