DOLAR 32,5212
EURO 34,867
ALTIN 2439,759
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İttifak Holding Olağan Genel Kurulu yapıldı 

    İttifak Holding Olağan Genel Kurulu yapıldı 
    03.05.2019
    A+
    A-

    İttifak Holding, 2018 yılı çalışmalarını değerlendirdiği Olağan Genel Kurulu’nu 2 Mayıs 2019, Perşembe günü Konya’da gerçekleştirdi.

    Genel Kurul’da alınan kararla yönetim kurulu değişikliği yapıldı.

    İttifak Holding, 2018 yılı çalışmalarını değerlendirdiği Olağan Genel Kurulu’nu 2 Mayıs 2019 Perşembe günü Konya’da gerçekleştirdi. Anadolu sermayesinin Türkiye’deki en önemli temsilcilerinden olan İttifak Holding’in, 2018 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği Genel Kurul’da açılış konuşmasını yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, “Genel Kurulumuzun tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum. İttifak için katkı üreten tüm paydaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

    Divan Kurulu’nun oluşmasından sonra gündem maddelerinin değerlendirmesine geçildi. Yönetim değişikliği ile ilgili verilen önergenin oylanması sonucunda yeni yönetim kurulu oy çokluğuyla kabul edildi. Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Can Teoman, Başkan Yardımcılığına Mehmet Akdere, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Burhan Baki Doğan ve Serkan Pehlivan seçildi. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeleri de Hasan Cumhur Baykal ve İbrahim Haselçin oldu.

    Genel Kurul sonunda görevini devreden Ünsal Sözbir; Yeni Yönetim Kurulu’na başarılar dilerken, Yeni Yönetim Kurulu adına söz alan Başkan Yardımcısı Mehmet Akdere; görevi devraldıkları yönetim kuruluna ve İttifak Holding’e hizmet etmiş önceki yönetim kurullarına teşekkür etti. İttifak Holding’i tarihi ile beraber bildiklerini ve takip ettiklerini, Holding’in Anadolu’nun en büyük gruplarından birisi olarak bundan sonraki süreçte tüm paydaşlarına ve ülkemize geçmişinden dafa fazla değer üreteceğini ifade etti.

    Mevcut sorunlara dair çözüm planı ve stratejilerinin hazır olduğunu dile getiren Akdere, birkaç ay gibi kısa bir sürede bu problemlere net ve köklü çözümler üretebilecek güçte ve kararlılıkta olduklarını belirtti. Akdere, “Yeni Yönetim Kurulu’nun ülkemize, Konya’mıza, paydaşlarımıza, grubumuza ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.