DOLAR 32,5271
EURO 34,7501
ALTIN 2490,201
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzleyici rekorları kıran Müslüm yeniden vizyonda

    İzleyici rekorları kıran Müslüm yeniden vizyonda
    28.02.2019
    A+
    A-

    Gösterime girdiği günden itibaren büyük ilgi gören ve 6 milyonu aşkın izleyiciyle yeni rekorlara imza atan “Müslüm” Müslüm Gürses’in 6. ölüm yıldönümü vesilesiyle 1 Mart’ta yeniden sinemaseverlerle buluşuyor.

    Arabesk müziğin efsanevi ismi Müslüm Gürses’in acılarla dolu hayatını konu alan “Müslüm” filmi sinemaseverlerle bir kez daha buluşuyor. Müslüm Gürses’in 6. ölüm yıldönümü vesilesiyle tekrar gösterime giren film, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 1 Mart itibarıyla, yeniden gösterime özel bilet fiyatıyla, 9 TL’den, Cinemaximum’larda izleyicilerini bekliyor.

    Müslüm Gürses’in 59 yıllık “film gibi” hayatını Urfa’daki çocukluğundan başlayıp Adana’da keşfedilip, İstanbul’da yıldızlaşmasına kadar pek çok bilinmeyen yönüyle ele alan film, 6 milyonun üzerinde izleyici sayısı ile 2018’in en çok izlenen filmi olmuştu.

    CGV Mars Entertainment Group Hakkında:

    2016 yılında CJ Güney Kore’nin en büyük multiplex sinema zinciri bünyesine katılan CGV Mars Entertainment Group, Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Entertainment Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Entertainment Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Entertainment Group Türkiye genelinde 909 salonu ve 122.316 koltuk sayısı ile Türk filmseverlere hizmet sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.