DOLAR 32,4939
EURO 34,5944
ALTIN 2483,592
BIST 9561,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzmir enerji sektörü Astor Transformatör ile bir araya geldi

    İzmir enerji sektörü Astor Transformatör ile bir araya geldi

    Dağıtım transformatörleri üretim kapasitesi ile Dünya’da ilk 5’te Türkiye’de yerli üretimde ilk sırada yer alan ASTOR AŞ. Bölgesel Tanıtım Toplantıları ile ülkemizin başarısını duyurmaya devam ediyor. Türkiye pazarının yüzde 60’ına sahip olan Astor, 60 ülkeye yaptığı ihracat ile ülkemizin dünya devleri içindeki farkını ortaya koyuyor. Bölge tanıtım toplantılarına da ara vermeden devam eden ASTOR Transformatör bu kez İzmir’li işadamları, yatırımcılar ve basın mensupları ile bir araya geldi. İzmir’de Enerji sektöründen birçok firmanın katıldığı toplantıda İzmir’in enerji potansiyelindeki önemini vurgulayan yetkililer, yapılacak her türlü iş birliğinin enerji sektörüne can katacağının altını çizdi…

    Üretiminin yaklaşık yüzde 55’ini ihraç eden firma bünyesinde kurulan Ar-Ge Merkezi ve 16 TÜBİTAK projesi ile Türk mühendisinin başarısını gözler önüne seriyor. Geniş üretim yelpazesine sahip olan Astor 2017 yılında 50 milyon dolarlık yeni fabrika yatırımı ile üretim hacmini katlayacak.

    ÜRETTİĞİMİZ HER TRAFO ÜLKEMİZİN %100 MİLLİ DEĞERİ

    Astor Transformatör AŞ Kurumsal Direktörü Alişan Taştan: “Dünyanın en kaliteli malzemeleri kullanılarak üretim yapılıyor. Üniversitelerle yakın ilişkiler içerisindeyiz. Üniversitelerle birlikte çalışıyoruz. Bütün bunlar ülkemiz için yapılıyor. Üretilen her trafo ülkemizin milli değeri. Kesinlikle hata yapmadan mükemmel sonuç elde edebilmek için bütün ekibimizle var gücümüzle çalışıyoruz. En kaliteli trafoyu en ucuza üretmek asıl amacımız. Çok güçlü ve tecrübeli saha ekiplerimiz var. Bize gelen en küçük soruna bile en geç 12 saat içinde müdahale edebilecek imkan ve donanıma sahibiz. Dünyanın en önemli tirbün üreticileri ve en önemli enerji şirketleri trafolarını bizden temin ediyor. Her geçen gün müşteri potansiyelimiz dünya çapında artıyor. Gittikçe daha da büyük oranlara ulaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

    Astor Transformatör AŞ Güç Transformatörleri Yurtiçi Satış Müdürü Hakan Şimşek: “Aylık 2 bin, yıllık 20 bin güç trafosu üretimi yapıyoruz. Yurt dışındaki en büyük üretimlerimiz arasında Malezya da yer alıyor. Bizim sektörümüzde ekip çok önemli. İstediğiniz kadar yatırım yapın, iyi bir insan kaynağınız yoksa hiçbir faydası yok. O yüzden ekibimize güveniyoruz sizlerin de bize güvenmesini istiyoruz. Yurt dışı çok önemli. Astor’un adını en iyi şekilde temsil etmek en büyük amaçlarımızdan. 2016’dan bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında 150 adet güç transformatörü üretildi. Bütün kalite belgelerine sahibiz. İmalatta en iyi ürünleri kullanmak istiyoruz. Kaliteden ödün vermek bizim en son isteyeceğimiz şey. Kazan kaynaklarında robot sistemini kullandığımız için en iyi ve sorunsuz kazanları üretmekteyiz. Geldiğimiz nokta bu teknolojiyi kullanmak ve satın alma sürecini iyi yönetebilmek” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.