DOLAR 32,597
EURO 34,7304
ALTIN 2498,028
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İzocam Öğrenci Yarışması’nda 2017’nin en iyi projeleri jüri karşısına çıkıyor

    İzocam Öğrenci Yarışması’nda 2017’nin en iyi projeleri jüri karşısına çıkıyor

    Sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirilen ve bu yıl 17. düzenlenen İzocam Öğrenci Yarışması’nda bu yılın en iyi projeleri jüri üyeleri ile buluşuyor. İlk etabı geçerek finale kalmaya hak kazanan öğrenciler, geliştirdikleri projelerini 06 Mayıs Cumartesi günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde jüri üyelerine sunacak.

    İzocam’ın her yıl gerçekleştirdiği ve üniversite öğrencilerine büyük fırsatlar sunan İzocam Öğrenci Yarışması’nda finalistler jüri üyeleri ile bir araya geliyor. Madrid’in Gran San Blas bölgesinin kentsel dönüşümü için sürdürülebilir ve iklimle dengeli bir “yapma çevre” için senaryo hazırlayıp projelendirerek finale kalan öğrenciler projelerini jüri üyelerine sunacak.
    İkinci aşamaya geçmeye hak kazanan 10 proje, 06 Mayıs 2017 Cumartesi günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde ilgili herkesin katılımına açık olarak yapılacak jüri buluşmasında değerlendirilecek. Öğrenciler geliştirdikleri mimari projeleri jüri buluşmasında jüriye canlı olarak tüm detaylarıyla sunacak. Aynı günün sonunda ise dereceye giren projeler jüri tarafından duyurulacak.
    Yarışma sonunda dereceye giren birinci proje 8 bin, ikinci proje 6 bin ve üçüncü proje 4 bin TL ödül ile birlikte 31 Mayıs- 2 Haziran 2017 tarihleri arasında İspanya’nın Madrid şehrinde düzenlenecek uluslararası finalde ülkemizi temsil edebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.