DOLAR 32,5537
EURO 34,762
ALTIN 2496,202
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Japon kadınlarının güzellik sırrı Miniso ile Türkiye’de

    18.04.2018
    A+
    A-

    İnovatif Japon markası MINISO; çok sevilen setleri arasına bir yenisini daha ekledi. Miniso, her zaman merak edilen Japon kadınlarının pürüzsüz ve bembeyaz ciltlerinin sırrı ile formülize edilmiş cilt beyazlaştırıcı, onarıcı ve nemlendirici setiyle kozmetik severlerin gözdesi olacak.

    Her zaman yenilikçi, tasarımcı elinin değdiği ve uygun fiyatlarla ürünlerini satışa sunan Miniso, yepyeni bir setle vazgeçilmezler arasına girecek. Ürünleriyle çok konuşulan Miniso Japon kadınların hep merak edilen güzellik sırlarını ürünleriyle birleştirdi. Cilt beyazlaştırıcı, onarıcı ve nemlendirici setiyle göz dolduran Miniso, beyazlatıcı setiyle günlük cilt bakım ritüeliniz olacak. Nemlendirici Krem, Tonik, Cilt Beyazlatıcı Esans ve Vücut losyonundan oluşan set besleyici içeriği ile dikkat çekiyor.Cildin kaybettiği kolajen miktarını artırarak cildi canlandıran ve yenileyen set, hücre yenileme özelliğiyle daha sağlıklı, parlak ve renk eşitsizliklerinden kurtulmuş bir görünüm kazandırıyor. Nemi uzun süre hapsederek koruma bariyeri oluşturuyor ve cildi uzun süre dış etkenlere karşı koruyor. Uzun vadede kullanımlarda cilt lekelerini gidermeye yardımcı oluyor.

    Kusursuz Ciltler İçin

    Nemlendirici Krem’in zengin formülü ile siyah noktalardan arınarak, pürüzsüz, parlak, beyaz ve kusursuz ten elde etmenizi sağlar. TonikBeyazlatıcı Cilt Toniği, zengin C vitamini çeşitli beyazlatıcı bileşenler içerir, cildi etkili bir şekilde nemlendirir, cildinizi yumuşak ve parlak yapar. Aynı zamanda donuk, kuru ve pürüzlü cilt sorunlarını iyileştirir. Yeni ve çok yönlü bir cilt bakımı deneyimi yaşatır. Cilt Beyazlatıcı Esans Beyazlatıcı Leke Çıkarıcı Serum, Niasinamide ve zengin bileşenlerle formüle edilmiştir, cilde daha iyi nüfuz eder ve donuk noktaları düzeltir. Cilt rengini eşitlerken yorgun cildi besler ve rahatlatır. Düzenli kullanımda kusursuz, beyaz ve gençleşmiş bir cilt görünümüne kavuşturur. Vücut losyonuBeyazlatıcı Leke Karşıtı Krem, C vitamini içeriği ile cildi besler, ciltteki renk değişikliğini ve hiperpigmentasyonunu azaltır. Cilt tonunun düzeltilmesine yardımcı olur. Donuk, kuru ve pürüzlü cilt sorunlarını iyileştirir.

    Miniso Mağazaları Sen Nerdeysen Orada Olacak!

    Tüketiciler tarafından online satış için binlerce istek alan marka, Miniso severlere kayıtsız kalamadı. Bir süre önce alt yapı çalışmalarına başlayan marka yüksek kalite sunabilecekleri kusursuz bir sistem için çalışıyor. Miniso 2018’in ilk yarısı bitmeden online satışı aktif hale getirmeyi amaçlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.