DOLAR 32,5588
EURO 34,83
ALTIN 2417,219
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jazz Company müzikseverleri mest etmeye devam ediyor

    Jazz Company müzikseverleri mest etmeye devam ediyor
    28.02.2018
    A+
    A-

    Taksim Talimhane’de bulunan Elite World İstanbul Hotel’in lobi katındaki Jazz Company’nin mart ayı programında birçok özel performans yer alıyor.

    Jazz Company’de, 2 Mart Cuma akşamı caz tutkunlarına nostalji rüzgarı esecek. Sevil Esen’le 45’likler’ konsepti ile dinleyicilerin kulaklarının pasını silecek. Doyumsuz anların yaşanacağı gecede Sevil Esen, caz severlerin canlı müzik kutusundan seçeceği şarkıları onlar için seslendirecek. Geçmişin tozlu sayfalarından gelen caz melodileri ile caz severlerin ruhuna hitap edecek.

    Blues kadına yakışır

    Kadınlar tarafından yorumlanmış blues şarkılarını bir araya getirmek ve hikâyelerini paylaşmak üzere yola çıkan Woman Blues9 Mart Cuma akşamı müzikseverler ile buluşacak. Şarkıların yazılma hikâyeleri ve bestecilerinin yaşamından anekdotlar da anlatılarak blues’un kadınlarının selamlanacağı gecede, gitarda Gürkan Özbek, bas gitarda Ozan Yeşildal, davulda Soner Doğanca, vokalde Göksenin Tuncalıperformanslarını sergileyecek.

    Unutulmayan melodiler Jazz Company’de

    Caz ve blues müziğin devlerini ağırlayan Jazz Company’de Kubilay Kan16 Mart Cuma günü ‘Unutulmayanlar’(Unforgettables) konsepti ile müzikseverlerle buluşacak. Kubilay Kan unutulmayan şarkılar ile sizleri içsel bir yolculuğa çıkarırken kendinizi keşfetmenize fırsat verecek.

    Jazz Company’de akustik seyahat

    Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, İspanyolca, Rumca şarkıları da repertuarlarında bulunduran Akustik Bişeyler23 Mart Cuma akşamı müzik severlere doyumsuz bir gece yaşatacak. Country, folk, pop, caz tarzında 60’lı yıllardan günümüze gelmiş kült şarkıların akustik olarak yorumlanacağı bu özel gecede, gitarda Cevdet Alanbay, piyanoda Barış Göker, vokalde Goncagül Alankaya dinleyicilerin kulaklarının pasını silecek.

    İlham Gencer’le efsanevi bir gece

    İyi müziğin peşine düşenlerin uğrak noktası olan Jazz Company’de, 30 Mart Cuma akşamı Türk caz sahnesinin yaşayan efsanesi İlham Gencer ve genç vokal İpek Dinç Yüce caz severlere doyumsuz müzik ziyafeti sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.