DOLAR 32,6056
EURO 34,7037
ALTIN 2522,951
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jowae ile güneş sonrası bakımınızı taçlandırın

    Jowae ile güneş sonrası bakımınızı taçlandırın
    05.07.2019
    A+
    A-

    Fransa’nın üstün dermokozmetik anlayışı ve Güney Kore’nin şifalı bitkilerinin eşsiz uyumu ile geliştirilen Jowaé ürünleri cildiniz için eşsiz bir bakım sağlayarak güneş sonrası bakımınızda iki doğal alternatif sunuyor!

    Yazın güneşin altında bir gün geçirdikten sonra, güneşin cildinize etkilerini derinlemesine bakım ile hafifletmek için iki doğal alternatif sunan Jowaé, vücut balsamı ve besleyici kuru yağ seçenekleri ile cildinize hak ettiği nem ve taze görünümü kazandırıyor. Cildiniz, ilgiye ihtiyaç duyduğu yaz mevsimde Jowaé ile ışıltılı ve sağlıklı bir cilde kavuşuyor.

    Besleyici & Yatıştırıcı Vücut Balsamı

    Kuru ciltler için önerilen vücut balsamı yumuşak yapısıyla cildi bir kılıf gibi sararak eşsiz bir bakım sağlıyor. Manolya, freza çiçeği ve su miski notalarını hissettiğiniz yapısı ile yumuşak bir görünüme kavuşmayı destekleyen vücut balsamı antioksidan etkili lumifenol ve kamelya yağı ile de cildinizi derinlemesine besliyor. Tüm vücudunuza sabah ve akşam uygulayabileceğiniz balsam güneş sonrası bakımınızın vazgeçilmez cilt bakım ürünü olacak.

    Çok Amaçlı Besleyici Kuru Yağ

    İçeriğindeki kamelya ve argan yağı ile cildin yumuşak ve ışıltılı görünüme kavuşmasına yardımcı olan besleyici kuru yağ, kuru ve hassas ciltler için öneriliyor. Çok amaçlı besleyici kuru yağ aynı zamanda saçınıza uygulandığında besleyici etki de sunuyor. Kadifemsi yapısı Asya esintisini cildinizde hissettirirken hızlıca emilen yapısı tüm vücudunuza yumuşak cilt etkisi sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.