DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jowae leke karşıtı cilt konsantresi ile kusursuz bir cilt

    Jowae leke karşıtı cilt konsantresi ile kusursuz bir cilt
    28.09.2018
    A+
    A-

     

    Fransa’nın üstün dermakozmetik anlayışı ve Güney Kore’nin şifalı bitkilerinin eşsiz harmonisi ile yaratılan Jowaé, sonbaharı karşılarken aydınlık bir cildin anahtarını sunuyor.

    Akne ve koyu leke karşıtı bakım sunan gençlik konsantresi kadınların kusursuz cilt hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Yüksek antioksidan etkili lumifenol cildi onarırken, beyaz çay ile ciltte koyu leke oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.

    Her sabah temiz cilde, düzenli kullanımda cildi pürüzlerden arındıran, gözenekleri sıkılaştıran Jowaé Konsantre, lotus çiçeği, nilüfer çiçeği ve incir yaprağı kokuları ile cildiniz için kusursuz bir deneyim sunuyor. Üstelik Jowaé farkı ile %89 doğal içeriği ile komedojenik olmayan konsantre tüm cilt tipleri için kullanımı uygun. Ciltteki yaşlanma belirtilerini azaltmaya destek olan, %96 daha pürüzsüz bir cilt sağlayan Jowae Leke Karşıtı & Cilt Güzelleştirici Konsantre cildiniz için aydınlık bir görünüm sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.