DOLAR 32,4799
EURO 34,8114
ALTIN 2480,984
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Joy serisi ile sofralar renkleniyor

    Joy serisi ile sofralar renkleniyor
    13.10.2017
    A+
    A-

    1974’ten beri zamansız tasarımlarıyla sofralar donatan Jumbo, ev dışı tüketim sektörüne kazandırdığı farklı ve şık ürün gamı ile profesyonellerin tercihi olmaya devam etmektedir.

    Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Sirha Fuarında Jumbo’daki tüm gelişim ve yenilikler gastronomi sektörünün beğenisine sunulacaktır.

    Fine Dining restoranlarının her zaman ilk tercihi olmayı amaçlayan Jumbo Horeca, çatal kaşık bıçakta bilinen kalite ve imzasını, porselen ürün grubuyla ile sektördeki iddiasını sürdürmeyi amaçlamaktadır.

    Doğadan ilham alan Joy Serisi…

    Trendler doğrultusunda benzersiz formu ve doğadaki hakim renklere uyumlu yapısıyla gastronomiye farklı bir yorum getirmeyi amaçlayan Joy serisi şimdiden büyük ilgi gördü.

    4 farklı renk alternatifi ile üretilen ve farklı renk kombinasyonlarını bünyesinde bulunduranJoy serisi tüm renklerin birbiri ile uyumlu kullanılabilir olması, yeniliklere açık olan şeflere de sunumlarında kolaylık sağlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.