DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Judy LaDeur ‘farklı bakış açıları için’ İstanbul’daydı !

    Judy LaDeur ‘farklı bakış açıları için’ İstanbul’daydı !
    26.01.2017
    A+
    A-

    Başarılarıyla yıllardır dikkatleri üzerine toplayan Gayrimenkul Satış Koçu Judy LaDeur, Türkiye’de RE/MAX gayrimenkul danışmanları ile buluştu. LaDeur, satış üzerine deneyimlerini aktararak, ince detaylarda gizli stratejik teknikleri gayrimenkul danışmanlarına anlattı. Satış Koçu Judy LaDeur; bir ülkede kriz olmasına rağmen satış yapılabileceğini, gayrimenkul satın almayı düşünmeyenlere dahi ev, iş yeri satmanın mümkün olduğunu ve bu konudaki tekniklerini anlattı.

    Satış Koçu Judy LaDeur, İstanbul’da, 3 Eylül’de RE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanlarına bir eğitim verdi. Judy LaDeur’un eşsiz fikir ve eğlenceyle dolu eğitim oturumları, RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları tarafından büyük ilgiyle izlendi. Başarılı Satış Koçu, Gayrimenkul Danışmanlarına, bir alıcıya henüz ilk defa bir ev göstermişken nasıl satış yapabileceklerini öğretmesiyle tanınıyor. Bu teknik 2008-2009 yıllarında pek çok kişinin kariyerini kurtaran bir teknik olarak biliniyor.

    Başarının 5 Temel Öğesini kavrayıp uygulamanın her gayrimenkul danışmanına başarılı bir kariyeri garantilediğini söyleyen Judy LaDeur; “Pazar koşulları nasıl olursa olsun gelişmeye ve verimli sonuçlar getirmeye devam edecek başarılı bir gayrimenkul kariyeri nasıl geliştirilir? Satıcılar bir gayrimenkul danışmanında ne arar ve kendinizi tercih edilen gayrimenkul danışmanı olarak nasıl konumlandırabilirsiniz?” gibi konular üzerine geliştirdiği teknik ve stratejileri anlattı. LaDeur, verdiği eğitimde , eşsiz araçlar ve stratejiler sayesinde pazardaki diğer gayrimenkul danışmanlarından ayrışmanın nasıl ortaya konabileceğini de öğretti.

    En iyi sonuçları hangi tür pazarlamanın sağlayacağı ve ne sıklıkta pazarlama çalışması yapılması gerektiği üzerine bilgiler aktaran Judy LaDeur, sosyal medyanın başarılı bir gayrimenkul kariyeri için büyük önem taşıdığına değindi. 10 yıl boyunca bir numaralı gayrimenkul danışmanı olarak kalmasını sağlayan eşsiz portföy sunumunu da paylaşan LaDeur, “4 farklı kişilik vardır. Her kişilik türünden insanın karar veriş biçimi farklıdır. Satış teknikleri üzerinde uzmanlaşabilirseniz, stres düzeyinizi düşürerek daha büyük başarılara ulaşmanız mümkün olacaktır. İş planınız üzerinde çalışmak için ideal zamandayız. Etkili bir iş planı oluşturmak ve planınızı gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz” dedi.

    Judy LaDeur kimdir?
    1975 yılında satış kariyerine başlayan Judy LaDeur, henüz ilk yılında 50 satış yapma başarısını gösterdi. LaDeur, sonraki 10 yıl boyunca ofisinin 1 numaralı gayrimenkul danışmanı olmayı sürdürdü. Judy’nin eşsiz üslubu ve teknikleri, onu pazardaki diğer gayrimenkul danışmanlarından ayırıp, zirveye taşıdı. 2008-2010 yıllarında RE/MAX International’ın ciro başarısı gösteren Gayrimenkul Danışmanlarına verdiği prestijli Hall of Fame ödüllü eğitmeni olan LaDeur, Gayrimenkul Danışmanlarına gayrimenkul sektörünün tarihinde görülmüş en zorlu krizlerden biri süresince yol gösterdi. 2008 yılında akranları tarafından oylamayla Kuzey Amerika’nın Gayrimenkul Liderliğinde En Etkili 25 Kadından biri seçildi. Judy LaDeur, 16 farklı ülkedeki Gayrimenkul Danışmanıve Broker’la eğitim, koçluk ve performans geliştirme alanlarında çalışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.