DOLAR 32,5917
EURO 34,8615
ALTIN 2504,837
BIST 9680,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Jumbo’dan “25. yıla anlam katan özel fincan serisi”

    Jumbo’dan “25. yıla anlam katan özel fincan serisi”
    04.02.2020
    A+
    A-

    2019 yılı boyunca 25. yaşını bir dizi etkinlikle kutlayan İstanbul’un zamana karşı duran mekanı Sunset Grill & Bar, Jumbo işbirliğinde hazırladığı Burhan Doğançay imzalı özel “Koniler Serisi Fincan Koleksiyonu” ile kutlamalara devam ediyor…

    İstanbul’un sembol restaurantlarından Sunset GRILL&BAR, 25. Yıldönümünü, Jumbo işbirliğinde, ses getiren bir etkinlikle taçlandırıyor. Türkiye Çağdaş Sanatının en değerli imzalarından Burhan Doğançay’ın 90. yaşı anısına ve Doğançay Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı yararına Jumbo tarafından özel olarak üretilen Burhan Doğançay imzalı “Koniler Serisi” porselen fincan takımı, Sunset’in 25. yılına anlam katıyor.

    Geçmişte Burhan Doğançay imzalı tabakları ile bir ilke imza atan ve o dönemde büyük yankı uyandıran Sunset GRILL&BAR, 25. yılında unutulmaz sanatçının 90. yaşı anısına özel bir fincan serisi ile örnek bir “sosyal sorumluluk” projesine imza atıyor. Temiz kağıt şeritler ve onların hat sanatı gölgelerinden oluşan “Koniler Serisi” satışlarından elde edilecek gelirin tamamı, Sunset tarafından Doğançay Sanat Kültür ve Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

    Jumbo Genel Müdürü Sami Hotak, Sunset ile Jumbo işbirliğinden marka adına mutluluk duyduklarını ve Burhan Doğançay’ın değerini yaşatmak adına katkı duymaktan gurur duyduklarını belirtti.

    Sunset’in yaratıcısıBarış Tansever koleksiyonun tanıtımı için düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada;Burhan Doğançay’ın yıllar evvel Sunset için tasarladığı tabakların uzantısı olarak bu özel fincan serisini usta sanatçının 90. yaşına ithaf etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

    Eğitime gönül veren Sunset’in 25. yılında Burhan Doğançay imzalı “Koniler Serisi” ile sosyal sorumluluk alanında da bir projeye imza attıklarının altını çizen Barış Tansever, 25. yılımızı kutladığımız bu vesile ile Sunset dostu değerli sanatçımız Burhan Doğançay’ı özlem ve saygı ile anıyoruz dedi. Tansever, kuruluş amacı Türk resim sanatını yurt içi ve özellikle yurt dışında tanıtmak olan bu değerli vakfa destek olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Vakfın, ülkemizde ilköğretim çağında ve imkanı kısıtlı olan çocukların sanat ile tanışması ve sanatın geniş yelpazesini görerek, vizyoner bireylerin yetişmesine önemli katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.