DOLAR 32,4934
EURO 34,8169
ALTIN 2489,951
BIST 9542,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kaan Air ve LÖSEV çocukları sevindirdi

    Kaan Air ve LÖSEV çocukları sevindirdi
    31.05.2019
    A+
    A-

    Kaan Air, sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile birlikte anlamlı bir projeye daha imza attı. 18’inci Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda, çocuklar İstanbul’un eşsiz manzarasını Kaan Air’in helikopterleriyle kuş bakışı izleyerek hayallerini gerçekleştirdi.

    Dünyanın önde gelen helikopter üreticilerinin “Exclusive” distribütörü Kaan Air, 18’inci Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda LÖSEV çocuklarını Kaan Heliport’ta ağırladı.

    Her yıl artış gösteren kanser vakalarının önüne geçmek, çocuk ve yetişkin insanımızı kansere karşı korumak, toplum için farkındalık yaratmak isteyen LÖSEV, Kaan Air ile ortaklaşa bir proje gerçekleştirdi. Kaan Air, LÖSEV’in “Gerçek Kahramanlar” olarak nitelendirdiği lösemi ve kanser tedavisini tamamlamış çocuklarına, Haliç, Tarihi Yarımada ve Boğaz hattı dahil olmak üzere İstanbul’un onlarca eşsiz güzelliğini helikopter turu ile kuş bakışı izleme imkanı sundu.

    Sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek vereceklerini söyleyen Kaan Air Satış ve Pazarlama Müdürü Tuba Oğuz, “Kaan Air olarak çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. LÖSEV ile hayata geçirdiğimiz bu projede, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirdik. Onların heyecanını ve gözlerindeki mutluluğu görmek bizi çok mutlu etti. Bu ve bunun gibi sosyal sorumluluk projeleri ile daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.