DOLAR 32,3316
EURO 35,0306
ALTIN 2283,747
BIST 8981,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kaba inşaatı biten 216 Bahar’da haziran ayında teslimler başlıyor

    Kaba inşaatı biten 216 Bahar’da haziran ayında teslimler başlıyor
    02.05.2017
    A+
    A-

    216 Yapı’nın ilk kentsel dönüşüm projesi olan 216 Bahar, haziran ayında teslimler başlıyor. Kaba inşaatın tamamlandığı ve ince işlerin başladığı projede hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul’un en nezih semtlerinden biri olan Kozyatağı’nda inşa edilen 216 Bahar projesinden ev sahibi olmak isteyenler hem şimdi hem de gelecekte kazançlı çıkıyor

    İnşaat sektörünün güvenilir markalarından 216 Yapı, Kozyatağı’nda inşa ettiği 216 Bahar’ı haziran ayında teslim etmeye hazırlanıyor. Kaba inşaatın tamamlandığı ve ince işlerin başladığı projede hazırlıklar tam gaz devam ediyor.
    Haziran ayı itibarıyla anahtarların teslim edileceği projede satışlar da tüm hızıyla sürüyor. Hemen tapu fırsatı sunan 216 Bahar’da hiç beklemeden ev sahibi olunabiliyor.
    216 Yapı’nın ilk kentsel dönüşüm projesi olan 216 Bahar’da son rötuşlar dikkat çekiyor. İnce detayların başladığı proje, yatırım değeriyle de fark yaratıyor. İstanbul’un gözde semtlerinden Kozyatağı’nda inşa edilen 216 Bahar’da ev sahibi olmak isteyenler hem şimdi hem de gelecekte kazançlı çıkıyor.
    216 Bahar’da, Adalar ayağınızın altında
    Metrekare birim fiyatının 7 bin 600 lira ile 8 bin 700 lira arasında değiştiği 216 Bahar ‘da ev fiyatları 1 milyon 290 bin lira ile 1 milyon 510 bin lira arasında alıcı buluyor. 11 bin metrekare inşaat alanı üzerine 16 katlı tek blokta 56 daireden oluşan 216 Bahar, 152-156 metrekare olarak planlandı. 3+1 daireler ve farklı büyüklüklerde dubleks dairelerin yer aldığı 216 Bahar’da 3+1 Adalar manzaralı daireler de yer alıyor.
    Projede son rötuşlara geçildi
    216 Bahar’da kaba inşaatın tamamlandığını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, projede ince işlere başladıklarını belirtti. 216 Bahar’ın, 216 Yapı’nın ilk kentsel dönüşüm projesi olduğunu hatırlatan Dündar, evlerin teslim tarihini ise haziran sonu olarak belirlediklerini açıkladı. 216 Bahar’da satışların devam ettiğini vurgulayan Dündar, “Projeden ev almak isteyenler, hemen tapu sahibi olabilecek. Yatırımcılarımıza, haziran ayı itibariyle de anahtar garantisi sunuyoruz” dedi.
    İki daireye bir ağaç düşüyor
    2 bin 500 metrekare arazi içinde bin 500 metrekarelik özel peyzajıyla dikkatleri üzerine çeken projede büyük bir kameriye, çocuklar için bir ağaç ev, bir yapay şelale, oyun parkı yer alıyor. Peyzaj alanında yer alan 30’dan fazla ağacın koruma altına alındığı projede iki daireye bir ağaç düşüyor. Proje ayrıca Reşat Paşa Konağına ve yaklaşık 4,5 dönümlük alan üzerine kurulan Zübeyde Hanım Parkına da komşu konumda bulunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.