DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadıköy Belediyesi beste yarışması düzenliyor

    Kadıköy Belediyesi beste yarışması düzenliyor
    13.06.2017
    A+
    A-

    Kadıköy Belediyesi ilkini 2017 yılında düzenlediği beste yarışmasının ikincisini düzenliyor. 35 yaş altı genç kompozitörlere açık beste yarışmasına son katılım tarihi 15 Ocak 2018.

    Kadıköy Belediyesi’nin, sanatçı ve edebiyatçıları yeni eserler yaratmaya özendirmek için müzik ve sahne sanatları dallarında yaptığı çalışmalar sürüyor. Belediye, genç bestecileri yeni eserler yaratmaya özendirip teşvik etmek amacıyla Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Ulusal Beste Yarışması” düzenliyor.
    Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen yarışmada Ahmet Tamer Topuz (27) üçüncülük, Orhan Veli Özbayrak (28) ikincilik, Cem Oslu (25) ise birincilik ödülünün sahibi olmuştu.
    35 yaş altı genç kompozitörlere açık olan yarışma jürisi Gürer Aykal, Oğuzhan Balcı, Turgay Erdener, Rengim Gökmen, Antonio Pirolli, Yalçın Tura ve Hasan Uçarsu’dan oluşuyor.
    Birinci, ikinci, üçüncü ve ik adet mansiyon için para ödülünün olduğu yarışmada Seçici Kurul tarafından uygun görülen eserlerin, belediye tarafından kaydı ve CD olarak basımı yapılacak.
    Bestecilerin eserlerini 15 Ocak 2018 tarihine kadar gönderebilecekleri yarışmanın finali halka açık olarak 26 Mart 2018 Pazartesi akşamı Süreyya Operası’nda yapılacak. Yarışmanın ödül töreni de konserin ardından aynı gece gerçekleştirilecek.
    Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi ve şartname www. sureyyabesteyarismasi. kadikoy. bel. tr internet adresinden edinilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.