DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kadınların en doğal tercihi

    Kadınların en doğal tercihi
    30.05.2019
    A+
    A-

    Cildi sıkılaştırırken aynı zamanda serin ve hoş koku bırakan Organic Pharmacy yüz spreyi, sahilde, ofiste, uçuş esnasında kadınların vazgeçilmezi. En hassas ciltlerin bile rahatlıkla kullanabileceği organik ürünler ile cildinizi canlandırın.

    Herbal Toner 100ml

    Canlandırıcı ve besin özlerinin kompleksi ile cildi nemlendirir. Gözenekleri en aza indirmek ve cildinizi mükemmel bir şekilde korumak için sinerjik etki yaratır.18 organik bitki içerir. Taze Sicilya Limonu ile cildi nemlendirir ve güçlendirir.

    Rose Facial Spritz 100ml

    Bu ürün birinci sınıf saf damıtmadır. Gül Suyu gül sularının kraliçesidir. Cilde aktif olarak su takviyesi yapar. Kılcal damarları, yüzeyde tahriş olmuş hassas ciltleri yeniler ve rahatlatır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.