DOLAR 32,5475
EURO 34,9861
ALTIN 2423,846
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kaftan giymenin 5 yolu

    Kaftan giymenin 5 yolu
    13.04.2018
    A+
    A-

    Şık ve rahat koleksiyonlarının yanı sıra “Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla alışverişi keyifli kılan Marks & Spencer’ın yaz aylarında vazgeçilmezleriniz arasına girecek çok yönlü kaftanı ile tarzınızı özgürce yansıtabilirsiniz. İster havuz kenarında dinlenirken, ister plajda güneşlenirken, tatilin her anında, farklı modellerde kombinleyerek giyebileceğiniz kaftanlar, yaz tatilinizin anahtar parçası olacak.

    Birçok farklı model seçeneği sunan Marks & Spencer plaj koleksiyonunda anahtar parçaları hayal gücünüze göre yorumlamak mümkün. Marks & Spencer kaftanlarını ister boyundan bağlanan pareo, bandaj elbise, yandan bağlı etek ya da isterseniz uzun elbise olarak kullanabilir, yaz stilinizi sıra dışı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Bu yazın “mutlaka alınması gerekenler” listesinde yer alan kaftanlar ile kolay ve şık pek çok farklı plaj kombini yaratmak mümkün olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.