DOLAR 32,3285
EURO 35,0533
ALTIN 2296,147
BIST 9013,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi İstova’da ön talep toplanıyor

    Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi İstova’da ön talep toplanıyor
    21.02.2018
    A+
    A-

    İstanbul Avrupa Yakası’nın en hızlı gelişen ve yüksek yatırım değeri taşıyan bölgelerinden Kağıthane’de Yamaç Yapı imzasıyla hayata geçirilen ‘İstova’ projesinde ön talep toplanıyor. İstova’dan konut sahibi olmak isteyenlere lansman öncesinde kaçırılmayacak cazip ödeme fırsatları sunuluyor.

    Yamaç Yapı imzasıyla İstanbul’un en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgesi Kağıthane’de 15’er katlı 4 blok şeklinde yükselen  ‘İstova’ projesinde ön talep toplanıyor. Projeden lansman öncesinde uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyenlere özel ödeme imkanları sağlanıyor.

    Merkezi konumu ve ulaşım akslarına olan yakınlığı ile hem yatırım, hemde oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyen yatırımcıların kısa sürede dikkatini çekmeyi başaran ‘İstova’, Avrupa Yakası’nın en çok prim yapan bölgesinde yüksek kira getirisine sahip olacak.

    Bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesi…

    Kağıthane’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip ‘İstova’, 80 bin metrekare alan üzerinde 500 adet konut ve 55 adet ticari ünite ile toplam 555 bağımsız bölüm olarak inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1’e kadar geniş daire seçenekleri mevcut.

    Zengin sosyal donatı alanlarına sahip ‘İstova’da yarı olimpik havuz, jakuziler, stres ve radyasyona karşı tuz odası, sauna, spa ve solarium odası, profesyonel eğitmenlerin olduğu spor salonu, pilates salonu, bilardo ve masa tenisi salonu, mini futbol sahası, çocuk oyun odası, parti odası, müzik odası, sinema salonu, toplantı odası, kafeteryalar, özel güvenlik ve karşılama lobisi, katlı kapalı otopark bulunuyor.

    Metrekaresi 5 bin 500 lira…

    Levent- Büyükdere Caddesi’ne, köprü bağlantı yollarına, AVM’ler, eğitim kurumları ve hastanelere yakın konumlanan ‘İstova’ projesi yatırımcılar tarafından bölgenin en uygun fiyatlı konut projesi olarak gösteriliyor. Şehrin gerçekten tam merkezinde yer alan projede dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 500 TL’den başlıyor.

    ‘İstova’, Kağıthane metro istasyonuna 3 dakika, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneline 2 dakika, E-80 Karayonula 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 8 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 12 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 25 dakika, 3. Havalimanı’na 35 dakika, Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, sabiha Gökçen Havalimanı’na 50 dakika, Vadi istanbul AVM 5 dakika, Belgrad Ormanı’na 5 dakika, Alibeyköy Kent Ormanına 5 dakika, Vialand Eğlence Merkezi’ne 10 dakika mesafade yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.