DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası ile bu bayram çok tatlı geçecek

    Kahve Dünyası ile bu bayram çok tatlı geçecek
    12.06.2018
    A+
    A-

    Kahve Dünyası, farklı damak tatlarına hitap eden birbirinden lezzetli çikolatalarıyla Ramazan Bayramı’nı unutulmaz kılıyor. Kahve Dünyası’nın Ramazan ayına özel hazırlandığı Çikolata Kaplı Hurma’nın yanı sıra şık kutularda satışa sunduğu Lavi, Spesiyal, Trüf ve Madlen çeşitleri de bayram ziyaretleri için güzel bir hediye seçeneği oluyor.

    Kahve Dünyası, eşsiz lezzetteki çikolatalarıyla Ramazan Bayramı’na tat katıyor. Hem misafirlerinize ikram edebileceğiniz hem de şık kutularıyla leziz bir bayram hediyesi olan Kahve Dünyası çikolataları zengin çeşitleriyle fark yaratıyor. Kahve Dünyası’nın en sevilen çikolatalarından “Lavi” kalbindeki sütlü, bitter, fıstık, fındık ve frambuaz dolgusuyla damaklarda adeta bir şenlik yaşatıyor. Gaziantep’in meşhur boz fıstıkları ve gerçek çikolatayla buluşturan “Roche”, bitter ve sütlü çeşitleriyle çikolatanın en özel halini sunuyor.

    Sütlü fıstıklı, sütlü fındıklı, sütlü karamelli, sütlü bademli, sütlü çilekli, bitter kahveli, bitter portakallı, bitter tropik meyveli çeşitleriyle herkesin seveceği “Spesiyal” çikolata, lezzetiyle alışkanlık yapıyor. Tamamen el yapımı tarzında üretilen, içi ganaj, dışı gerçek çikolata kaplı “Trüf” ise sütlü, bitter, kakao ve Hindistan cevizi kaplı çeşitleriyle herkesi mutlu ediyor.Yüzde 100 gerçek çikolatayla üretilen sütlü ve bitter “Madlen” de klasik lezzetlerden vazgeçemeyenleri bekliyor. Kahve Dünyası’nın Ramazan ayına özel hazırlanan “Çikolata Kaplı Hurma”sı ise bayramda da en güzel sohbetlerin eşlikçisi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.