DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’ndan Ramazan’a özel lezzetler

    Kahve Dünyası’ndan Ramazan’a özel lezzetler
    28.05.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı Katı’nda bulunan Kahve Dünyası, Ramazan ayını benzersiz lezzetlerle karşılıyor. Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez lezzeti dondurmaya, Ramazan sofralarının baş tacı hurma ve tahinle bambaşka bir yorum katan Kahve Dünyası, çikolata kaplı hurma ile de iftar sonrasında keyifli sohbetlerin eşlikçisi oluyor.

    Kahve Dünyası, Ramazan ayını birbirinden özel lezzetlerle karşılıyor. “Hurmalı Dondurma” ve “Tahinli Dondurma”, iftar sofralarına yaraşır lezzette bir tatlı seçeneği oluşturuyor. Kahve Dünyası’nın lezzetli çikolatasını hurmayla buluşturan “Çikolata Kaplı Hurma” ise iftar sonrasında çayın, kahvenin ve keyifli sohbetlerin eşlikçisi oluyor.

    Kahve Dünyası’nın bütün dondurmaları gibi hiçbir katkı maddesi içermeyen ve ev yapımı tarzında, günlük olarak üretilen “Hurmalı Dondurma”sı; sindirim sistemi ve cilt için son derece faydalı bir meyve olan vitamin, mineral ve lif zengini hurmadan, şeker ilave edilmeden hazırlanıyor.

    Gerçek susam, yoğun kıvamlı tahin, süt ve saleple hazırlanan “Tahinli Dondurma” ise enerji ve zindelik veriyor. En kaliteli hurmaları yüzde 100 gerçek bitter çikolatayla bir araya getiren “Çikolata Kaplı Hurma” ise adeta alışkanlık yapıyor. Kahve Dünyası’nın bu eşsiz lezzetleri Ramazan ayı boyunca tüm Kahve Dünyası mağazalarında lezzet tutkunlarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.