DOLAR 32,5169
EURO 34,7907
ALTIN 2420,914
BIST 9749,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve Dünyası’nın çikolata kaplı lezzetleriyle çikolata keyfini ikiye katlayın

    Kahve Dünyası’nın çikolata kaplı lezzetleriyle çikolata keyfini ikiye katlayın
    07.01.2019
    A+
    A-

    Kahve Dünyası’nın eşsiz çikolatası sevilen lezzetlerle buluşunca tadına doyum olmuyor. Lokum, badem ezmesi, kestane ve portakalı gerçek çikolatayla kaplayan Kahve Dünyası, lezzeti adeta doruklara taşıyor.

    Kahve Dünyası, Gana ve Fildişi Sahili’nden gelen birinci kalite kakao taneleriyle hazırlanan gerçek çikolatasıyla kapladığı lokum, badem ezmesi, kestane ve portakal ile lezzeti ve keyfi ikiye katlıyor. Tadanın müdavimi olduğu çikolata kaplı lezzetler, bir fincan kahvenin yanına da çok yakışıyor!

    Kahve Dünyası’nın kışın en sevilen lezzetlerinden kestaneyi çikolatayla buluşturarak eşsiz bir uyum yakalıyor. Kestanenin bitter çikolata ile kaplanıp Antep fıstığı ile lezzetlendirildiği Çikolata Kaplı Kestane, deneyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

    Çifte kavrulmuş lokum, çikolatayla kaplanınca damaklarda adeta bir şenlik yaşatıyor. Kahve Dünyası, Sütlü Çikolata Kaplı Lokum ve Bitter Çikolata Kaplı Lokumu 250 gramlık paketlerin yanı sıra 500 ve 860 gramlık hediyelik kutularda da satışa sunarak bu lezzeti sevdiklerinizle paylaşmanıza imkan sunuyor.

    Kahve Dünyası, misafirlerini geleneksel badem ezmesi lezzetinin gerçek çikolatayla eşsiz uyumuyla tanıştırıyor. 440 gramlık hediyelik kutularda satışa sunulan Sütlü Çikolata Kaplı Badem Ezmesi ve Bitter Çikolata Kaplı Badem Ezmesi, en tatlı anlara eşlik ediyor.

    “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Çikolata Kaplı Portakal Dilimi ile çikolatanın dayanılmaz tadını portakalın benzersiz aromasıyla zenginleştiriyor. Portakal dilimi şekerlemelerinin bitter çikolatayla kaplanarak hazırlandığı Çikolata Kaplı Portakal Dilimi, lezzetiyle alışkanlık yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.