DOLAR 32,3361
EURO 35,1607
ALTIN 2245,323
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve ve Milkshake’in lezzet dolu uyumu: Latte Milkshake

    Kahve ve Milkshake’in lezzet dolu uyumu: Latte Milkshake
    31.12.2019
    A+
    A-

    Yenilikçi lezzetlerin adresi Burger King®, her yıl olduğu gibi bu yıl da milkshake tutkunlarını yepyeni bir ürünü ile daha buluşturuyor. Kahve aromasının tadına doyulmaz milkshake lezzeti ile tek bir üründe birleştiği Latte Milkshake, serin bir alternatif olarak tüm Burger King® restoranlarında misafirlerini bekliyor.

    Türkiye’de 650’den fazla restoranı ile hizmet veren vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, yepyeni lezzetlerini misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Her yıl milkshake seçeneklerinde misafirlerine iki farklı aroma sunan Burger King®, yaratıcı ürünlerine bu kez kahve aromalı Latte Milkshake’i ekledi.

    Latte Milkshake Yaz Kış Demeden Sizlerle!

    Kahve aroması ile milkshake’in lezzet dolu uyumu, soğuk havalarda bile serin kalmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Geniş ürün yelpazesindeki vanilyalı, çilekli, çikolatalı milkshakelerin ardından ailenin yeni üyesi kahve aromalı ‘’Latte Milkshake”’ nefis tadı ile Burger King®’ restoranlarında sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.