DOLAR 32,5352
EURO 34,9361
ALTIN 2437,901
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kahve’nin en iyileri Balance Güneşli Yaşam Sokağı’nda

    Kahve’nin en iyileri Balance Güneşli Yaşam Sokağı’nda
    04.01.2018
    A+
    A-

    Balance Güneşli’de çalışanların ve Güneşli bölgesinde yaşayanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan ve sokak kültürünün yaşatıldığı “Yaşam Sokağı”nda markalar yerini almaya başlıyor. Günlük koşturmacanın stresine kahve seçenekleriyle iyi gelecek konseptler Sokak Kahvecisi, Lavazza Best Coffee Shop ve Starbucks Yaşam Sokağı’nda açıldı. Hem Güneşli ve çevresinde yaşayanlar, hem de bölgenin tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de konumlanan şirketlerde çalışanlar, kahve molalarını artık sokak ve kahve kültürünü en iyi şekilde harmanlayan Yaşam Sokağı’nda verecek.

     Yaşamın başladığı ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin birer birer taşındığı Balance Güneşli’de yer alan Yaşam Sokağı’nda,  günün yorgunluğunu atmak, lezzetli molalar vermek için restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları bulunacak.

    Balance Güneşli’de çalışması beklenen 1300 orta ve üst düzey yönetici, gerekse bulunduğu bölgenin 2 milyona varan gündüz nüfusu ile bölgenin en hareketli ve dikkat çekici sokağı haline gelecek. 35-890 m2 arasında değişiklik gösteren 43 adet ticari birimin bulunduğu Yaşam Sokağında ziyaretçilerin, peyzaj düzenlemeleri ile gün içinde keyifli zaman geçirilebilecek alanlar da yaratıldı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.