DOLAR 32,4958
EURO 34,7411
ALTIN 2480,661
BIST 9548,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KalDer Basın açıklaması

    KalDer Basın açıklaması
    22.01.2019
    A+
    A-

    Türkiye Kalite Derneği (KalDer) olarak kuruluşumuzun üzerinden koskoca 28 yıl geçti. Kurucularımız, yönetim kurulu başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, değerlendiricilerimiz, profesyonel kadromuz ve pek tabii siz değerli üyelerimiz sayesinde KalDer’in 1990’lı yıllarda yakılan meşalesi hiç sönmedi. Çevresini ve ülkesini aydınlattı.

    Bu aydınlanmada şüphesiz KalDer’in kuruluşunda aktif olarak yer alan değerli iş insanlarının yaklaşımları, her zaman özel bir övgüyü hak etmiştir. Çünkü onlar memleket meselelerine yoğun kafa yoran, işleri ile gönüllülük gerektiren dernekler, sosyal sorumluluk projeleri arasında ayrım gözetmeyen, idealist, çalışkan ve öngörü kabiliyeti yüksek insanlardı.

    Daha o yıllarda gündemlerinde verimlilik, rekabet gücü öncelikliydi. ‘Toplam Kalite’ hareketi yine o yıllarda yaygınlık kazanmış, mükemmellik arayışları o dönemde başlamıştı. KalDer’in kuruluşuna ve gelişimine öncülük eden bu değerli iş insanlarına bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

    Önemli bir insan kaynağı sermayesine sahip olan KalDer, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul ile önemli bir değişim yaşadı. Destek veren üyelerimize teşekkür ediyor, göreve gelen yönetim kuruluna başarılar diliyoruz.

    Bizler bütünsel bakış açısıyla değerlendirdiğimiz durumların ve sorunların çözümü için elimizi taşın altına koyduk. Bu doğrultuda inancımızdan vazgeçmedik. Dileriz ki alınan bu karar KalDer ve ülkemiz için hayırlı olur. Dönüşüme liderlik etme misyonuyla hareket eden KalDer, elde ettiği kazanımları bundan sonraki süreçte de kararlılık göstererek sürdürür.

    Dünya dönüşüyor. Ve biz ülke olarak ortak değerlerimiz etrafında birleşmeye en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir zamandayız. İş insanlarına ve sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşüyor. EFQM Mükemmellik Modeli’ni içselleştiren, etkili, tutarlı bir yönetişim anlayışı 28 yıllık entellektüel sermayeyi geleceğe taşıyacak en değerli yol haritası olacaktır.

    Saygılarımızla

    KalDer Yönetim Kurulu

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.