DOLAR 32,4939
EURO 34,55
ALTIN 2496,353
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Alarm ve Signify’dan ‘Akıllı Aydınlatma’ işbirliği

    Kale Alarm ve Signify’dan ‘Akıllı Aydınlatma’ işbirliği
    23.01.2020
    A+
    A-

    Akıllı aydınlatma sistemlerinin öncü markası Signify ile iş birliği yapan Kale Alarm; sektörde bir ilke imza atarak, tam kapsam güvenlik ile akıllı aydınlatma sistemlerini, kullanıcılarına aynı çatı altında sunuyor. Kale Alarm aboneleri, mobil uygulama üzerinden Philips Hue akıllı aydınlatma sistemine istedikleri yerden ulaşarak; ışık ayarlarını kısıp açabiliyor ya da ışıkları gece kademeli olarak kapatabiliyor. Böylece dışardayken bile, evde ya da ofiste oldukları izlenimi yaratarak, hırsızlığa karşı önlem alıyor.

    Kullanıcılarına tam kapsam güvenlik hizmeti sunan Kale Alarm; akıllı aydınlatma sistemlerinin önde gelen markası Signify ile iş birliği gerçekleştirdi. Bu sayede Kale Alarm aboneleri, Signify’ın ‘akıllı aydınlatma sistemi’ hizmetinden faydalanarak, tek tuşla hem konfor hem de güvenliğe erişebiliyor.

    Evde ve dışarıda akıllı kontrol

    Kale Alarm ve Signify akıllı aydınlatma sistemleri; siz olsanız da olmasanız da, telefondan tek bir dokunuşla evinizin ya da işyerinizin ışıklarını açıp kapatma imkanı sunuyor. Kale Alarm mobil uygulamasından erişilebilen sistem; hırsızlık girişimlerine karşı uzaktan önlem alarak, kötü niyetli kişilerin yaşam alanınıza adım atmasını engelliyor. İstenilen konuma kolayca kurulabilen, pilli ve kablosuz hareket sensörü ise hareket algılandığında, hangi ortam veya ışık ayarının açılacağını uygulama üzerinden seçme imkanı sağlıyor. Kale Alarm uygulaması haricinde Philips Hue ile uyumlu farklı geliştiricilere ait onlarca uygulamayı kullanmaya da imkan sağlayan sistem, televizyon veya müzik çalarlarla senkronize edilebiliyor. Işıkların sesle de kontrol edilebildiği sistem, Amazon Alexa, Apple HomeKit ve Google Assistant destekli Google Home ile uyumlu çalışıyor.

    Melik İke: “Güvenlik halkamıza akıllı aydınlatmayı da ekledik”

    İş birliğiyle ilgili bilgi veren Kale Güvenlik Sistemleri Direktörü Melih İke, ‘Kale Alarm olarak, tam kapsam güvenlik anlayışıyla tüketicilerimize ‘Siz yoksanız biz varız’ diyoruz. Amacımız, olabildiğince çok insana ulaşarak, onları ve sevdiklerini güvence altına almak. Bu iş birliği sayesinde güvenlik halkamıza akıllı aydınlatmayı da eklemiş olduk. Akıllı aydınlatma sistemi sayesinde kullanıcılarımız orada olmasalar bile, evde ya da ofiste oldukları izlenimi yaratarak, hırsızlığa karşı önlem alabilecek.

     

    Eran Görgen: “Hue ürünlerine Kale Alarm merkezlerinden ulaşma imkânı”

    Signify Türkiye CEO’su Eran Görgen ise iş birliğine dair şöyle konuştu: “Kale Alarm ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği çerçevesinde amacımız; Kale Alarm hizmetini hali hazırda kullanan

     

    veya sisteme yeni katılacak olan tüketicilerin aydınlatma ihtiyaçlarını, 700’den fazla aplikasyonla kişiselleştirebilecekleri şekilde, yani akıllı bir biçimde karşılarken; almış oldukları güvenlik hizmetini de, Philips Hue’nun en önemli özelliklerinden biri olan ‘Uzaktan Erişim’ sayesinde genişletmelerini sağlamak. Tüketicilerimiz, bu iş birliği sayesinde Hue ürünlerini Kale Alarm merkezlerinden kontratlı olarak kiralayabilir ya da satın alabilirler.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.