DOLAR 32,3374
EURO 35,1959
ALTIN 2247,312
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Banyo’dan küçük ve dar banyolar için Little Big

    Kale Banyo’dan küçük ve dar banyolar için Little Big

    Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

    Alışılmış banyo tasarımına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale Tasarım Ekibi’nin hayata geçirdiği kullanıcı dostu Little Big serisi, küçük banyoları kullanışlı hale getiriyor.

    Estetik ve fonksiyonelliğin harmanlandığı Little Big serisinde, hem lavabo dolabı hem de lavabo 45×45 cm boyutlarında sunuluyor. Banyolar için yer tasarrufu sağlayan boy dolabı, cam raflarla zenginleştirilen yapısıyla dikkat çekiyor.

    Küçük bir banyoya sahipseniz Little Big serisinin fonsiyonel parçaları hayatınızı kolaylaştıracak çözümler sunuyor. Ayna yanında bulunan üst modül son derece kullanışlı depolama alanları ile küçük banyolara vazgeçilmez çözümler getiriyor. Her iki taraftan da ürün konulabilen modülde, zengin depolama seçenekleri sunuluyor. Böylece dolabınızı kozmetikler için kullanırken, aynı zamanda diğer depolama ihtiyaçlarınız da karşılanmış oluyor.

    Küçük banyolarda depolama ihtiyaçlarının yanı sıra aynı zamanda aydınlık ve ferah bir görünüm de önem kazanıyor. LED aydınlatmalı ayna ihtiyaç duyulan aydınlığı sağladığı gibi banyoya estetik bir hava katıyor.

    Tam açılır geniş lavabo çekmecesi, yavaş kapanma özelliğiyle de kullanıcıların hayatını kolaylaştırarak konfor sağlıyor. Lavabo dolabı içinde yer alan hareketli raf ise kullanım ihtiyacına göre ayarlanabiliyor.

    Dar alanlar için geliştirilen modüler sistem sayesinde kullanıcıların en büyük yardımcısı haline gelen Little Big serisi, ‘Stone Grey’, ‘Driftwood’ ve ‘Antrasit’ olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle üretiliyor. Kale’nin banyolara özel olarak geliştirdiği suya ve neme dayanıklı Durabad kaplama ile sunulan serinin şık tasarımı, mobilyaya entegre edilmiş , mat krom renkli kulplarla tamamlanıyor.

    Kale’den küçük banyolar için basit dekorasyon önerileri

    Kale Tasarım Ekibi, küçük banyolarını daha şık ve kullanışlı hale getirmek isteyen nihai tüketicilere şu önerilerde bulunuyor: Özellikle dar alanlara sahip banyolarda açık renk tonları tercih edilmelidir çünkü açık renk, ortamı daha ferah, koyu renk tonları ise daha küçük hissettirir. Banyo duvarlarında kullanılan seramiklerin büyük ve açık renkli olması da ortama ferahlık katacaktır. Vitrifiye ve mobilya setinin boyutları iyi hesaplanmalı ve tercih edilen banyo serisinin, hareket edecek alanın olmadığı banyolarda pratik kullanım seçenekleri sunmasına dikkat edilmelidir. Lavabosuyla tasarlanan dolaplar özellikle tercih edilmeli ve çekmeceler ekstra saklama alanına sahip olmalıdır. Aydınlatma, yeterli ışık almayan küçük banyolarda çok önemli bir unsurdur. LED aydınlatmalı ayna gibi seçeneklerin kullanıldığı doğru aydınlatma yöntemleriyle daha geniş ve ferah bir banyoya sahip olabilirsiniz.
    Danfoss Soğutma Sistemleri, 2016 yılını OEM müşterileri ve bayilerine yönelik düzenlediği büyük bir eğitimle kapattı. Eğitimde F Gaz Yönetmeliği başlığı dikkat çekerken Danfoss’un yeni ürünleri de tanıtıldı

    Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, sektöre yönelik eğitimlerini ara vermeden sürdürüyor. 2016 yılında Türkiye’nin dört bir yanında geniş katılımlı seminer ve eğitimler düzenleyen Danfoss, Aralık ayında Crowne Plaza Istanbul Asia Convention Center’da ikişer gün süren iki eğitim düzenledi. Eğitime Danfoss bayileri ve OEM müşterinden toplam 250 kişi katıldı.

    Eğitimde Avrupa Ecodesign Yönetmeliği ve soğutma kapsamı, F Gaz Yönetmeliği, yeni geliştirilen Danfoss ürünleri hakkında detaylı bilgi verildi. Danfoss kompresör, otomatik kontrol ve elektronik kontrol ürünlerinin uygulamaları anlatıldı, oturumlar sonunda ürünler hakkında değerlendirme yapılarak merak edilen sorular Danfoss uzmanları tarafından yanıtlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.