DOLAR 32,4302
EURO 34,7959
ALTIN 2481,164
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale Çelik Kapı’dan yüzde 10 indirim fırsatı

    Kale Çelik Kapı’dan yüzde 10 indirim fırsatı
    13.03.2018
    A+
    A-

    Çelik kapı sektörünün Türkiye’deki yaratıcısı Kale Çelik Kapı’nın, Mart ve Nisan ayı boyunca tüm kapı modellerinde geçerli yüzde 10 indirim kampanyası başladı. Kale Çelik Kapı’nın kişiselleştirilebilen kapıları, evinizi kendi tarzınıza uygun kapı modeli ile tamamlama fırsatı sunuyor.

    ‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya, çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Kale Endüstri Holding bünyesindeki Kale Çelik Kapı, yüzde 10 indirim kampanyası ile evinizde kendi tarzınızı yaratma fırsatı sunuyor. Mart ayı başında başlayan ve Nisan sonuna kadar devam edecek kampanya, tüm Kale Çelik Kapı modellerinde geçerli.

    Tarzınızı Yüksek Güvenlikle Buluşturun

    Üretim ve satış hacmiyle Türkiye’nin lider kapı üreticisi olan Kale Çelik Kapı, kişiselleştirilebilen özel tasarımlı kapıları ile evinizi kendi tarzınıza uygun kapı modeliyle tamamlama fırsatı sunuyor. Kale Çelik Kapı’nın kişiselleştirme alternatifi sayesinde tüketiciler aldıkları üründe; kilitten dürbüne, kaplamadan aksesuarlara ve hatta güvenlik seviyesine kadar seçim yaparak, tarzlarını yüksek güvenlikle buluşturuyor. İndirimden faydalanmak için Türkiye genelinde yaygın satış ve servis ağına sahip Kale Çelik Kapı’nın kalecelikesya. com/tr-tr adresini ziyaret ederek; ahşap, cam, laminant, alüminyum veya Amerikan panel kapı seçenekleri arasından beğendiğiniz modeli seçmeniz yeterli.

    Müşterilerine maksimum güvenlik sunarken, trendleri takip eden tasarımlarıyla da kendilerini konforlu ve değerli hissetmelerini sağlayan Kale Çelik Kapı; Türkiye’nin TSE laboratuvarlarında test edilmiş 6. seviye güvenliğe sahip ilk ve tek kapı üreticisi konumunda. Kale Çelik Kapı’nın özel olarak tasarlanan çelik kapılarından biri, mutlaka sizin zevkinize hitap edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.