DOLAR 32,5382
EURO 34,9153
ALTIN 2437,297
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale teknolojisi Yapı Fuarı’na damgasını vuracak

    Kale teknolojisi Yapı Fuarı’na damgasını vuracak
    21.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin güvenlik markası Kale Kilit, güvenlik ve teknolojiyi buluşturan yeni nesil akıllı ürünleri ile sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Kişi ve kurumların tüm güvenlik ihtiyaçlarını en kapsamlı ve hızlı şekilde çözmek hedefiyle mobil teknolojilerin merkezde olduğu uygulamalara yoğunlaşan Kale, yeni nesil güvenlik önlemi olarak sunduğu ürünlerini 23-27 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı 2017’de sergileyecek. Hırsızı mekâna girmeden kapıda durduran Kale Alarm Kilidi (KASK) ve anahtarı kapıda unutunca veya kilit kırılmaya çalışıldığında alarm veren Kale DUO gibi güvenlikte çığır açan Kale ürünleri, 7. salon 241 numaralı stantta ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

    Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan Kale Kilit, mobil uygulama odaklı yeni nesil akıllı ürünlerini 23-27 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nda beğeniye sunuyor.

    Nesnelerin interneti teknolojisini kullanan Alarm Kilidi KASK, hırsızı kapıda durduruyor
    Teknoloji ve güvenliğe yatırım yapan Kale, nesnelerin interneti teknolojisi kullanılarak geliştirilen Kale Alarm Kilidi (KASK) ile güvenlikte yeni bir dönem başlatıyor. Sistemde bulunan alarm paneli aracılığıyla hırsızı mekâna girmeden kapıda durduran KASK, eş zamanlı olarak kullanıcıları uyararak kolluk kuvvetlerine de haber verilmesini sağlıyor.

    Anahtarı kapıda unutma devri Kale DUO ile sona eriyor
    Öne çıkan bir diğer ürün olan Kale DUO ise kapının dış kısmında anahtarın kilidin üzerinde unutulduğunda veya kilidin art niyetli kişiler tarafından kırıldığında 8 saniye içerisinde sesli olarak kullanıcıyı uyararak hem art niyetli kişilerin amacına ulaşmasını hem de anahtarın dış tarafta kapı üzerinde kalmasını engelliyor.

    Kale zengin ürün yelpazesi ile tüm ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor
    TC kimlik numarası ile geçiş ve temassız geçiş imkânı sağlayan elektronik kilit ürün grubu, kilidin kırılmasıyla gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına karşı geliştirilen yüksek teknolojili Yeni Alarmlı Kilit ve mobil anahtar da ziyaretçilerin ilgisini çekecek diğer ürünler arasında yer alıyor. Kale yangın kapıları, Country model çelik kapı, A Plus kasa, lüks ve kartlı elektronik kilitler gibi güvenliğin her alanına hizmet eden çözümler de ziyaretçiler ile 7. salon 241 numaralı stantta buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.