DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalekim, kırıp dökmeden evini yenilemek isteyenlere mükemmel çözümler sunuyor

    Kalekim, kırıp dökmeden evini yenilemek isteyenlere mükemmel çözümler sunuyor
    07.11.2018
    A+
    A-

    Yapı kimyasalları sektörünün lider firması Kalekim, seramik üzeri seramik uygulamaları için sunduğu ‘4506 Dolgulu Astar’ ve ‘1055 Granitech’ ile evlerini kırıp dökmeden yenilemek isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Yüksek performansıyla öne çıkan ürünler, tüketici ve profesyoneller tarafından kolayca uygulanabiliyor.

    Kalekim’in, seramik üzeri seramik uygulamaları için en ideal çözüm olarak sunduğu ‘4506 Dolgulu Astar’, seramik, brüt beton, kum taşı, mermer, klinker, plywood gibi düz ve parlak yüzeyler ile alçı, beton, sıva, şap, ahşap gibi emici yüzeylerde de astar olarak kullanılıyor.

    Balkon, teras, mutfak ve banyolarda seramikleri kırıp dökmeden yenilemek isteyenler için ideal bir malzeme olan ‘Dolgulu Astar’, pürüzsüz ve parlak zeminler üzerine seramik yapıştırılması için pürüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini artırıyor. Kullanıma hazır ürün, fırça veya rulo ile kolayca uygulanabiliyor.

    Yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış, çimento esaslı yapıştırma harcı ‘1055 Granitech’, eski seramik, mermer üzerine seramik uygulamalarında mükemmel sonuçlar veriyor. Granitech, iç ve dış mekan uygulamalarında granit, büyük ebatlı seramik, porselen seramik, kotto, klinker gibi kaplama malzemelerinin yatay ve düşeyde beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanmasında, yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi mekanlarda en ideal çözümleri sunuyor.

    Yüksek yapışma mukavemetine sahip Granitech, kolay taraklanır ve düşey yüzey uygulamalarında kayma yapmaz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.