DOLAR 32,5998
EURO 34,7998
ALTIN 2495,635
BIST 9479,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalekim yenilikçi ürün ve çözümleriyle Paris Batimat Fuarı’nda yerini alıyor

    Kalekim yenilikçi ürün ve çözümleriyle Paris Batimat Fuarı’nda yerini alıyor

    44 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle, yapı sektöründe öncülüğünü sürdüren Kalekim, dünyanın önde gelen uluslararası yapı fuarı Paris Batimat Fuarı’na katılıyor. Bugün dünyanın pek çok bölgesinde güçlü bir dağıtım ağına sahip olan Kalekim, ürün ve hizmetlerini tam 70 ülkede tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

    Fransa’nın başkenti Paris’te 06-10 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenlenecek Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı ‘Batimat 2017’ te yerini alan Türkiye yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim; teknik yapıştırıcılar, ısı ve su yalıtımı ürünleri, iç ve dış cephe boyaları ile hazır renkli sıvalardan oluşan en yeni ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ve tüketicilerle bir araya getirecek.

    Yenilikçi dekortaif uygulamalar Batimat’ta

    İnşaat sektörünün karar alıcı ve proje yöneticilerinin mevcut ve gelecekteki binalar için ürün ve hizmet çözümleri aramak üzere bir araya geldiği Batimat 2017’de; Kalekim’in sıradanlıktan uzaklaşmak isteyenlere özel, dekoratif ürün gamı da ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Zengin doku ve renk seçenekleri ile tasarımcılara ilham veren Artcrete ve Betonart Fresh ile yaşam alanlarına farklılık kazandıran Kalekim, fuar süresince birbirinden farklı ve yaratıcı uygulamaları katılımcılarla paylaşacak.

    Kalekim’in, ‘Batimat 2017’de görücüye çıkaracağı yenilikçi ürünleri

    ‘Elasticool’ ile hem su yalıtımı hem enerji tasarrufu

    Su yalıtım ve enerji tasarruf malzemesi Elasticool ile Türkiye’de bir ilke daha imza atan Kalekim, zorlu iklim koşullarına dayanıklı yenilikçi ürünü ile binaları koruma altına alıyor. Radyan ısı enerjisini yansıtabilen Elasticool, düşük yüzey sıcaklığı sağlayarak yapıların soğutma sisteminde kullanılan elektrik maliyetini düşürüyor. Böylece yüzde 22 daha az elektrik tüketimiyle tasarruf sağlıyor.

    ‘İzolatex Plus’ ile üstün su yalıtımı

    Su yalıtımı alanında ürettiği güçlü ve kaliteli ürünleri ile teknik çözümler sunan Kalekim, seramik gibi zemin kaplama malzemelerinin altına uygulanan İzoLatex Plus’ın yüksek tutunma gücü ve ekstra elastikiyeti ile su yalıtımı problemlerine son veriyor.

    Su yalıtımında hızlı ve etkili çözüm: ‘Ultralastic’

    Kalekim, su yalıtımının öneminin bilincinde olan mükemmelliyetçi tüketici ve profesyoneller için geliştirdiği su yalıtım ve beton koruma harcı Ultralastic ile en hızlı ve güvenilir çözümleri sunuyor.

    Kalitesi tescilli ürünler: ‘Technoflex & Granitech’

    Seramik uygulamaları ürün grubunda C2TE S1 sınıfı esnek, yüksek performanslı, çimento esaslı yapıştırma harcı Technoflex ile yoğun yaya ve yük trafiğinin olduğu alışveriş-iş merkezleri, hastane, okul gibi mekanlarda güvenle kullanılan yüksek performanslı yapıştırma harcı Granitech de, CSTB Kalite Belgesi ile tescilli bir ürün olarak öne çıkıyor.

    ‘Ultrafuga Flex’ ile her türlü yapıda mükemmel sonuç

    Çimento esaslı, silikon katkılı, yüksek performanslı, 2-20 mm derz aralığı için uygun esnek dolgu malzemesi Ultrafuga Flex, iç ve dış mekanlarda mükemmel sonuç veriyor.

    Mermer görünümlü ‘Artcrete’, tasarımcılar için ilham kaynağı

    Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama Artcrete ile modern çizgileri zarafetle buluşturuyor. Artcrete, üksek mukavemeti ile duvarın yanı sıra zemin uygulamalarında ve ıslak hacimlerde dahi kullanılabiliyor.

    Kale Boya, büyülü mekanlar yaratan ‘İs7anbul’ serisi ile iddialı

    Kale Boya, sıradanlıktan sıkılan ve yaşam alanlarını farklılaştırmak isteyenlere, ışığa ve bakış açısına göre farklılaşan sihirli mekanlar yaratan ‘İs7anbul’ serisinin zengin dekoratif seçeneklerini sunuyor. Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre geliştiren Kale Boya’nın yeni ürünleri, kumlu metalik dokuya sahip İs7anbul ‘Orion’, bulutsu görünümüyle iddiali ‘Aura’ ve traverten efekt veren ‘Antique’ ile büyüleyici mekanlar yaratıyor.

    ‘Betonart’ ile yapılar dinamik ve estetik görünüm kazanıyor

    Türkiye’de ilk kez Kalekim’in ürettiği brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

    ‘Betonart Fresh’ mekanların havasını yeniliyor

    Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.