DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,723
BIST 9049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Kalia’ bahar havasını evinize getiriyor

    ‘Kalia’ bahar havasını evinize getiriyor
    14.03.2017
    A+
    A-

    Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘Kalia’, kendi kendini temizlediği gibi küf ve mantara karşı dirençli yapısıyla, özellikle çocuklu aileler için vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

    Kale Boya, tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ‘Kalia’ ile estetik bir görünüm kazandırdığı mekanların havasını değiştiriyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi ile evinize bahar havası getirerek, kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

    Duvarlara sinen zararlı maddeleri yok ediyor

    ‘Kalia’, içerisindeki fotokatalizörler sayesinde ışıkla aktif olarak, hava ile duvar yüzeyine taşınan sigara dumanı, kalorifer isi gibi zararlı maddeleri parçalayarak yok ediyor. Böylelikle duvarların uzun süre temiz kalmasını sağlan ‘Kalia’, özellikle çocuklu aileler için sağlıklı seçenekler sunuyor.

    İnsan ve çevre sağlığına zarar vermiyor

    Küf ve mantar oluşumuna direnç gösterdiği için özellikle astım hastalığı olanlar için rahatlama sağlayan ‘Kalia’, içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle de binaların nefes almasını sağlıyor. Ayrıca üstün örtme gücüne sahip ‘Kalia’, solvent içermediği ve su ile seyreltildiği için kokmadığı gibi, insan ve çevre sağlığına zarar vermiyor. Silikon katkılı olduğundan kolayca silinerek temizlenebiliyor ve leke tutmuyor.

    Dekoratif çözümlerle evinizin havasını değiştirin

    Kalia serisi; ‘Kalia İpek Mat’, ‘Kalia Mat’ ve ‘Kalia Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunuluyor. Mekanlara dekoratif çözümler getiren Kalia, ‘İpek Mat’ ürünü ile ayrıca duvarlara ipeğin pürüzsüz, ışığı mükemmel dağıtan özel parlaklığını veriyor. Su bazlı tavan astar boyası ‘Kalia Tavan’da, tavan yüzeyine sinen zararlı maddeleri yok eden, küf ve yosuna karşı dirençli, silinmeye dayanıklı ve kolayca temizlenen yapısıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor.

    Çok geniş bir uygulama alanında estetik çözümler sunan ‘Kalia’; iç cephelerin yanı sıra, uygun bir şekilde hazırlanmış kara sıva, beton, çimento levha, alçı panel gibi mineral yeni yüzeylere, eski boyalı yüzeylere, cam tekstili, macun ve duvar kağıdı üzerine rahatlıkla uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.