DOLAR 32,5249
EURO 34,7422
ALTIN 2491,641
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kalpten Kalbe Aşk ve Aşk İksiri Aromaterapi Atölyeleri

    Kalpten Kalbe Aşk ve Aşk İksiri Aromaterapi Atölyeleri
    22.01.2020
    A+
    A-

    Hayat Ağacı Atölye’de Sevgililer Gününe özel düzenlenen ‘’Kalpten Kalbe Aşk’’ ve ‘‘Aşk İksiri’’aromaterapi atölyeleri sevgililer günü kutlamak isteyen kişilere farklı ve keyifli bir deneyim sunuyor. ‘’Kalpten Kalbe Aşk’’ atölyesine katılan çiftler, Dr. Şermin Yılmazın rehberliğinde, tutkularını arttıracak, ilişkilerine neşe ve mutluluk katacak; çiftlere özeldoğal masaj yağlarını, kokularını, kremve mumlarını birlikte hazırlayabilecekler. Hayat ağacı atölye bu sevgililer gününde tek olanlar için de ‘‘Aşk İksiri’’programını hazırladı. Aşkı hayatlarının doğal bir parçası haline getirmek ve aşkla yaşamak isteyen kişilerin ilgisini çekebilecek bu program, özellikle kişilerin yaşamlarındaki aşk enerjisini harekete geçirecek aromaterapi ve meditasyon çalışması içeren benzersiz bir deneyim sunuyor.

    Caddebostan sahilinde açılan yepyeni atölye mekanı Hayat Ağacı Atölye’de, 14 Şubat için çok özel içerikte iki aromaterapi programı hazırladı. ‘‘Kalpten Kalbe Aşk’’ ve ‘‘Aşk İksiri’’ atölyeleri, Şubat ayı içerisinde 4 farklı tarihte gerçekleştirilecek, sevgililer için özel olarak hazırlanan ‘‘Kalpten Kalbe Aşk’’ atölyesinde tutkunuzu arttıracak, ilişinize neşe ve mutluluk katacak ve özellikle kalbinize iyi gelecek özel tarifler var. Bu atölyeye katılan çiftler birlikte hazırlayacakları özel karışımlarla üretecekleri masaj yağlarını, kremleri, kokuları ve mumları daha sonra Sevgililer Günü’ne özel bir sunum ile evlerine götürebilecekler. Sevdikleri ile birlikte farklı bir deneyim yaşamak ve tutkuyla hazırlanmış eşsiz kokuların keyfine varmak isteyenler için Hayat Ağacı Atölye , doğal ve sıcak bir ortam sunuyor.

    Hayat ağacı atölye bu sevgililer gününde tek olanlar için ‘‘Aşk İksiri’’adlı bir program hazırladı. Aşkı hayatlarının doğal bir parçası haline getirmek ve aşkla yaşamak isteyen kişiler için hazırlanan program, özellikle kişilerin yaşamlarındaki aşk enerjisini harekete geçirecek aromaterapi tarifleri ve meditasyon çalışmalarını içeren benzersiz bir deneyim sunuyor. Bu atölyenin de amacı, kişilerin hayata olan tutkularını arttırmak

    Dr. Şermin Yılmaz, 23 yıllık kurumsal iş hayatını İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcı olarak tamamladıktan sonra modern insanı stres, endişe ve korkularından arındırmak amacıyla Hayat Ağacı Atölye’yi açtı. Hayat Ağacı Atölye konsepti Prag ve İstanbul olmak üzere aynı anda iki ülkede birden 2020’nin ilk günlerinde faaliyetlerine başladı. Mekanda, Dr. Şermin Yılmaz’ın sunduğu insanın, kendi içine dönerek hayatta asıl istediğini bulmasını sağlamaya yönelik meditasyon, aromaterapi ve Reiki ile ilgili birçok atölye çalışmasının yanı sıra farklı eğitmenlerin farklı içerikte atölye çalışmaları da yer alıyor. Katılımcılarına gerçek bir fayda sunmayıamaçlayan Yılmaz, meditasyon ve Reiki eğitmeni olarak 20 yıllık deneyime sahip.

    Kalpten Kalbe Aşk Atölyesi

    14 Şubat 2020 Cuma 14:30-17:30

    15 Şubat Cumartesi 14:30-17:30

    Ücret: Kişi Başı 350 tl

    Aşk İksiri Atölyesi

    14 Şubat 2020 Cuma 11:00-14:00

    15 Şubat Cumartesi 11:00-14:00

    Ücret Kişi Başı 350 tl

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.